• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Belangrijk nieuws over de Xenoblade Chronicles 3 Collector’s Edition in Europa


    18-07-2022

    Belangrijk nieuws over de Xenoblade Chronicles 3 Collector’s Edition in Europa

    Het is niet langer mogelijk om je interesse in dit product te registreren. Klanten die hun interesse al hebben geregistreerd, krijgen per e-mail een melding met informatie over het pre-orderen.


    We willen graag iedereen bedanken die hun interesse kenbaar heeft gemaakt en uitkijkt naar het pre-orderen van de Xenoblade Chronicles 3 Collector’s Edition in de My Nintendo Store.

    Vanwege onvoorziene logistieke problemen kunnen we voor de release van de game op 29 juli geen pre-orders aannemen voor de Xenoblade Chronicles 3 Collector’s Edition. We bieden onze excuses aan aan diegenen die hoopten voor de release hun pre-order te kunnen plaatsen.

    Om iedereen de mogelijkheid te bieden om de game op de releasedatum te kopen en te spelen, bieden we vanaf nu de inhoud van de Collector's Edition (een softcover concept-artbook, een steelbook en de verpakking) apart te koop aan tegen een prijs waarbij de game Xenoblade Chronicles 3 niet is inbegrepen.

    CI_NSwitch_XenobladeChronicles3_BeautyShot_Updated_NL.jpg

    Op deze manier kun je de game Xenoblade Chronicles 3 kopen wanneer deze op 29 juli wordt uitgebracht, en heb je in september kans om de inhoud van de Collector’s Edition te pre-orderen in de My Nintendo Store.

    Als je je interesse hebt aangegeven, zul je nieuws over dit product blijven ontvangen en zul je een van de eersten zijn die wordt geïnformeerd wanneer de pre-orders in september kunnen worden geplaatst.

    Je kunt hieronder je e-mailadres invoeren om een melding te krijgen wanneer je in de My Nintendo Store een pre-order kunt plaatsen voor de Xenoblade Chronicles 3 Collector's Edition.

    Door je e-mailadres te registreren verklaar je dat je ermee instemt dat wij, Nintendo of Europe GmbH, je e-mails kunnen sturen met informatie over de beschikbaarheid van de Xenoblade Chronicles 3 Collector's Edition, en dat wij je persoonsgegevens verwerken om je e-mails over dit product te kunnen sturen. Je kunt op elk moment je toestemming intrekken door op de link "Afmelden" in onze e-mails te klikken. Meer informatie over hoe wij gegevens verwerken met betrekking tot de e-mailservice vind je in het gedeelte “Privacy-informatie”.

    Vul je e-mailadres in

    Privacy-informatie

    Wanneer je je registreert om informatie-e-mails over de beschikbaarheid van de Xenoblade Chronicles 3 Collector's Edition te ontvangen, verzamelen en verwerken wij, Nintendo of Europe GmbH, jouw e-mailadres evenals informatie over de tijd en datum van je registratie. De rechtsgrond voor deze verwerking is jouw toestemming (artikel 6 lid 1 (a) AVG). Je kunt op elk moment je toestemming intrekken. Houd er rekening mee dat dit geen invloed heeft op de rechtmatigheid van de verwerking op basis van jouw toestemming vóór de intrekking. Je kunt je toestemming intrekken door op de link "Afmelden" te klikken die in elke e-mail van ons over de beschikbaarheid van de Xenoblade Chronicles 3 Collector's Edition staat.

    Wanneer we je een e-mail sturen, kunnen we de informatie verzamelen dat je de e-mail geopend hebt en wat je in de e-mail gedaan hebt. Deze informatie wordt gebruikt om de gebruikerservaring in verband met onze communicatie te analyseren en verder te verbeteren. De rechtsgrond voor deze verwerking is Nintendo's gerechtvaardigd belang (artikel 6 lid 1 (f) AVG). Je hebt te allen tijde het recht om vanwege met jouw specifieke situatie verband houdende redenen bezwaar te maken tegen een dergelijke verwerking. Klik om van dit recht gebruik te maken op de link "Afmelden" die in elke informatie-e-mail van ons staat, zoals hierboven beschreven.

    Nintendo kan je e-mailadres en informatie over je registratie delen met externe gegevensverwerkers die namens Nintendo handelen om diensten te verlenen met betrekking tot het informatie-e-mailprogramma. Indien dergelijke externe verwerkers zich buiten de Europese Unie bevinden, zijn dergelijke externe verwerkers ofwel gevestigd in een derde land waarvan de Europese Commissie heeft besloten dat dit land een adequaat niveau van gegevensbescherming garandeert, ofwel Nintendo en de externe gegevensverwerker zijn standaard gegevensbeschermingsclausules overeengekomen zoals die zijn aangenomen door de Europese Commissie.

    Alle persoonsgegevens die worden verzameld in verband met het informatie-e-mailprogramma voor de Xenoblade Chronicles 3 Collector's Edition worden bewaard zolang het product beschikbaar is voor verkoop en worden na deze tijd verwijderd. Indien en voor zover je jouw toestemming voor die tijd intrekt, zullen wij jouw persoonsgegevens onmiddellijk verwijderen.

    Ga naar de website en het privacybeleid van de My Nintendo Store voor nadere informatie, met name informatie over de gegevens welke verzameld worden als je de My Nintendo Store bezoekt, jouw rechten volgens de AVG, onze contactgegevens en de contactgegevens van onze functionaris voor gegevensbescherming.