• {{pageTitle}}

  , {{gameSystem}}

  Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

 • Maak je klaar voor een nieuw jaar aan online raceplezier in het Mario Kart 8 Deluxe Seasonal Circuit Benelux 2022!


  24-05-2022

  NBX_MK8D_SC_2022_MainVisual_2000x1000.jpg

  Ook jij kunt winnen door mee te doen!

  Het Mario Kart 8 Deluxe Seasonal Circuit Benelux keert op zaterdag 28 mei om 19:00 uur terug met vier seizoenen lang online Mario Kart-plezier! Afgelopen jaar hebben duizenden Nintendo-fans in de Benelux meegedaan aan het Mario Kart 8 Deluxe Seasonal Circuit waarbij ieder seizoen mooie prijzen te winnen zijn. En met de toevoeging van de banen uit de Circuit-uitbreidingspas is het nóg leuker om mee te doen!

  De insteek van het Seasonal Circuit Benelux blijft onveranderd: vier seizoenen lang zal er op een zaterdagavond een onlinetoernooi gehouden worden waaraan je mee kunt doen door middel van een toernooicode. Echter hebben we jullie feedback na afloop van de vorige editie luid en duidelijk ontvangen. We zullen daarom komende editie een aantal veranderingen doorvoeren zodat jullie nóg meer plezier kunnen beleven aan het Seasonal Circuit Benelux.

  De belangrijkste veranderingen lees je hieronder.

  Unieke prijzen

  Dit jaar zijn er verschillende prijzen te winnen tijdens het Seasonal Circuit Benelux. Om te beginnen wordt iedereen alleen al voor zijn deelname beloond. Door simpelweg mee te doen aan een van de cups en de volledige 16 races uit te rijden ontvang je 50 Platinum Punten. Deze kun je onder andere op je Nintendo Switch en in de My Nintendo Store gebruiken om unieke beloningen te ontvangen.

  Vervolgens ontvangen de top 20 spelers bij iedere Cup, naast de Platinum Punten, ook nog eens 1000 Gouden Punten. Deze kun je besteden in de Nintendo eShop.

  Als kers op de taart kunnen de winnaars van iedere cup zeer exclusieve merchandise winnen! Houd onze socialmediakanalen in de gaten om te zien wat er per seizoen te winnen valt!

  CPU Aan

  Vanaf nu zullen lege plekken in online kamers opgevuld worden door computergestuurde spelers. Dat bekent dat het maximaal te winnen punten tijdens een race, voor alle deelnemers van het Seasonal Circuit gelijk is. Dat maakt het dus een stukje makkelijker ten opzichte van vorig jaar om punten te verdienen tijdens de races en mee te dingen naar de prijzen.

  Nieuwe overkoepelende puntentelling

  Het Seasonal Circuit heeft net als afgelopen editie een overkoepelende puntentelling die uitmondt in een finale. Tijdens iedere cup kun je punten behalen door te racen. In tegenstelling tot de afgelopen editie, worden deze keer alleen je drie hoogste scores meegeteld. Handig als je net wat meer pech hebt tijdens een cup of wanneer je vanwege verplichtingen een keertje niet kunt deelnemen.

  Hopelijk heb jij net zoveel zin als wij in het Mario Kart 8 Deluxe Seasonal Circuit Benelux. Volg ons op Twitter, Instagram of Facebook om op de hoogte te blijven van de allerlaatste info.