• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Nintendo Switch-games voor voetbalfans


    21-11-2022

    Nintendo Switch-games voor voetbalfans

    Voor fans van voetbalgames zijn er heel wat balletjes te trappen op de Nintendo Switch. Van levensechte wedstrijden met de grootste clubs ter wereld tot de mafste varianten op de geliefde sport, de volgende games laten iedereen op zijn eigen manier over het veld heersen...

    Mario Strikers: Battle League Football

    Abonneer je op op
    YouTube

    Vorm je eigen team van sterren uit het Paddenstoelenrijk in Mario Strikers: Battle League Football. Mario en zijn vrienden strijden met twee teams van vijf tegen elkaar in hun eigen soort voetbal - zonder al die irritante regeltjes! Scoor als een malle met teamwork, tackles, gevaarlijke projectielen en heftige hyperschoten!

    Probeer de gratis demo

    FIFA 23 Legacy Edition

    FIFA 23 Legacy Edition brengt het échte voetbal naar de Nintendo Switch, inclusief de nieuwste tenues, clubs en selecties uit de beste competities ter wereld. Voor het eerst zijn ook de damesclubteams present!

    Betreed het veld

    Nintendo Switch Sports

    Naast terugkerende favorieten als tennis, chanbara en bowling, levert Nintendo Switch Sports nieuwe sporten als volleybal, badminton, en – uiteraard – voetbal! Gebruik de beenband (inbegrepen bij de gamecardversie van Nintendo Switch Sports en ook apart verkrijgbaar) om indrukwekkende volleys te trappen in de stand Shoot-out en geniet van spannende potjes één-tegen-één of vier-tegen-vier*.

    Geef 'm een poeier!

    Football Manager 2023 Touch

    Neem de leiding over de beste clubs ter wereld in Football Manager 2023 Touch. Verdiep je in tactieken en transfers, en voer je wereldsterren naar de overwinning, of bezorg juist een team uit de lagere rangen wereldfaam.

    Neem de touwtjes in handen

    Rocket League

    Stort je in een machtig mengsel van arcadestijl voetbal en race-spektakel! In Rocket League speel je niet met mensen maar met stuiterende raketwagens, zonder scheidsrechters en buitenspelregels. Het doel blijft hetzelfde: ram die bal in het net!

    Speel de game gratis

    Captain Tsubasa: Rise of New Champions

    Captain Tsubasa: Rise of New Champions brengt spectaculaire actie en over-the-top schoten naar het voetbalgenre. De strijd op het veld voelt steeds weer fris en vermakelijk dankzij vele opties, inclusief twee verhaalstanden en een online-competitie*!

    Word een legende


    En dat is nog niet alles – ontdek hier meer voetbalgames voor de Nintendo Switch!

    Voor de multiplayerstand heb je mogelijk extra accessoires, games en/of systemen nodig. Deze zijn apart verkrijgbaar.

    *Om online te spelen heb je een internetverbinding nodig. Om onlinediensten te gebruiken moet je een Nintendo-account aanmaken en akkoord gaan met de bijbehorende overeenkomst. Het Nintendo-account-privacybeleid is van toepassing. Sommige onlinediensten zijn mogelijk niet in alle landen beschikbaar. Om online te spelen heb je een betaald onlinelidmaatschap nodig. Ontdek meer over de betaalde ledenservice.