• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Er komen drie exclusieve, tijdelijke voordelen naar Nintendo Switch Online + Uitbreidingspakket


    21-10-2022

    2x1_NSwitch_NSO_Expansionpack_2ndYearPromotion_nlNL.jpg

    Leden van Nintendo Switch Online + Uitbreidingspakket kunnen vanaf 1 november 2022 drie maanden lang profiteren van drie exclusieve, tijdelijke voordelen!

    1: Verdien 10% terug in gouden punten voor alle aankopen in de Nintendo eShop

    Van november tot en met januari krijgen leden van Nintendo Switch Online + Uitbreidingspakket dubbele gouden punten (ter waarde van 10% van de aankoopprijs) voor alle aankopen in de Nintendo eShop, van games tot downloadbare content en zelfs gamevouchers.

    Verdiende gouden punten kunnen worden gebruikt om korting te krijgen op je volgende aankoop in de Nintendo eShop. Je kunt ook van dit voordeel profiteren als je een pre-order plaatst voor Nintendo Switch-games die binnenkort verschijnen, zoals Pokémon Scarlet, Pokémon Violet, Fire Emblem Engage, en nog veel meer!

    Gouden punten worden gewoonlijk binnen 24 uur na aankoop toegekend.

    48 uur voor mensen die lid zijn geworden op de dag van de kwalificerende aankoop. Het toekennen van gouden punten kan tijdens piekperiodes, zoals bij de release van een game of tijdens vakanties, tot een week worden uitgesteld.

    2: Ontgrendel nieuwe afbeeldingsstukjes met Nintendo 64-thema

    Creëer en personaliseer je gebruikerspictogram met deze exclusieve reeks van afbeeldingsstukjes die zijn gebaseerd op klassieke Nintendo 64-games, zoals The Legend of Zelda: Ocarina of Time en Super Mario 64. Er worden van november tot en met januari maandelijks nieuwe afbeeldingsstukjes uitgebracht. Ga regelmatig even naar de Nintendo Switch Online-app op je spelsysteem zodat je ze niet mist!

    De eerste reeks arriveert op 2 november!

    3: Verdien dubbele gouden punten voor Nintendo Switch-systemen in de My Nintendo Store

    Voor het eerst kun je gouden punten verdienen in de My Nintendo Store! Denk je erover om een Nintendo Switch te kopen voor een familielid of om te upgraden naar een Nintendo Switch – OLED-model? Van 1 november 2022 tot 31 januari 2023 kun je gouden punten verdienen voor het kopen van Nintendo Switch-systemen in de My Nintendo Store – en leden van Nintendo Switch Online + Uitbreidingspakket krijgen er dubbel zoveel!

    Je kunt je gouden punten gebruiken om te besparen op je volgende Nintendo eShop-aankoop!

    Gekocht hardware-model Algemene bonus Exclusieve ledenbonus
    Nintendo Switch – OLED-model 350 gouden punten 700 gouden punten
    Nintendo Switch 300 gouden punten 600 gouden punten
    Nintendo Switch Lite 200 gouden punten 400 gouden punten

    Shop voor Nintendo Switch-systemen in de My Nintendo Store

    Klanten moeten zijn ingelogd op hun Nintendo-account op het moment dat ze de bestelling plaatsen. Gouden punten worden binnen drie weken na betaling toegekend aan de Nintendo-account waarmee de aankoop is gedaan. Welke bonus wordt gegeven, hangt af van de lidmaatschapsstatus op het moment van betaling.

    Nog geen lid van Nintendo Switch Online + Uitbreidingspakket?

    2x1_NSwitch_NSO_Expansionpack_6_Icon_nlNL.jpg

    Je kunt van deze tijdelijke voordelen profiteren vanaf het moment dat je lid wordt. Een lidmaatschap bevat natuurlijk nog veel meer voordelen, zoals toegang tot een groeiende collectie van Nintendo 64-games, SEGA Mega Drive-games en betaalde downloadbare content voor bepaalde Nintendo Switch-games, waaronder Mario Kart 8 Deluxe!

    Kom meer te weten over Nintendo Switch Online + Uitbreidingspakket