• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Ga tijdens Halloween lekker griezelen op de Nintendo Switch


    26-10-2022

    2x1_NSwitch_Mario_Halloween_News_2022_logo.jpg

    Het griezelseizoen is gearriveerd! Vier het met huiveringwekkende fun op de Nintendo Switch. Of je nu in je eentje een angstaanjagend avontuur beleeft of samenwerkend met een vriend het kwaad bestrijdt, er is kippenvel voor elke speler!

    Zenuwslopende actie in Bayonetta 3

    Abonneer je op op
    YouTube

    De machtige Umbra-heks en haar demonische lieverdjes keren op 28 oktober terug naar de Nintendo Switch! Met haar nieuwe, helse krachten neemt Bayonetta het op tegen een dreiging van multiversele proporties in dit derde deel van de over-the-top actieserie.

    Duik in een duivelse wereld in Shin Megami Tensei V

    Abonneer je op op
    YouTube

    Demonische deals zijn aan de orde van de dag in Shin Megami Tensei V! Deze uitgebreide RPG verplaatst je naar de desolate netherworld van Da’at, waar je als de vervloekte Nahobino met en tegen honderden demonen strijdt.

    Bouw je kudde volgelingen in Cult of the Lamb

    NSwitchDS_CultOfTheLamb_01.jpg

    In de bizarre wereld van Cult of the Lamb wemelt het van de duistere krachten en valse profeten. Aan jou de taak om een trouwe schare van bosaanbidders op te bouwen! Train je kudde en ontdek de geheimen van vijf mysterieuze regio's. Verspreid je verlichtende woord en voer mystieke rituelen uit om de machtige lamgod te worden.

    Check in bij een hotel vol spoken in Luigi's Mansion 3

    CI_NSwitch_LuigisMansion_Halloween_News_2022.jpg

    Een droomverblijf wordt een nachtmerrie in Luigi’s Mansion 3. Beleef met de bange held een griezelig, kleverig avontuur om Mario en vrienden te bevrijden uit een hotel vol spoken. Kraak paranormale puzzels, ga met gadgets op spokenjacht en griezel samen met een vriend in de lokale* of online** multiplayer!

    Griezelige festiviteiten in Animal Crossing: New Horizons

    CI_NSwitch_ACNH_Halloween_News_2022.jpg

    Jack, de tzaar van Halloween, komt op 31 oktober naar je eiland in Animal Crossing: New Horizons! Bereid je voor op zijn komst door pompoenen te planten, griezelige versieringen te maken en vreeswekkend fraaie kleding te kopen bij de zusjes Able. Jack zwerft over je eiland van 17:00 uur tot middernacht. Zoek hem op, knoop een gesprekje met hem aan, en vergeet niet om snoepjes mee te brengen!

    Draag monsterlijke mode in Nintendo Switch Sports

    CI_NSwitch_NSwitchSports_Halloween_News_2022.jpg

    Laat je tegenstanders sidderen in Nintendo Switch Sports met een serie monsterlijke mode-artikelen. De wekelijkse beloningen van oktober brengen behoorlijk enge kostuums naar het sportfestijn. Kom elke donderdag terug om te zien met welke kleding jij je tegenstanders de stuipen op het sportieve lijf kunt jagen!

    Boe! Het is OBAKEIDORO!

    NSwitchDS_Obakeidoro_02.jpg

    Drie mensen nemen het op tegen een meedogenloos monster in het multiplayer-spektakel OBAKEIDORO! Speel als een opgejaagd monster of ga als één van de mensen op jacht in deze zenuwslopende asymmetrische actie-game. Wanneer je lid bent van Nintendo Switch Online, kun je deze game gratis proberen van 26 oktober tot 2 november.

    Trotseer de vreselijke Fortnitemares!

    CI_NSwitch_Fortnite_Halloween_News_2022_enGB.jpg

    Fortnitemares zijn teruggekeerd naar Fortnite! Bezoek DJ Lyka bij de Reality Tree, bestrijd de Cube Monsters in Zero Build Horde Rush, voltooi speciale Quests voor in-game beloningen, en meer – tot 1 november!

    * Voor de multiplayerstand heeft iedere speler een compatibele controller nodig. Hiervoor heb je mogelijk extra controllers (apart verkrijgbaar) nodig.

    ** Om online te spelen heb je een internetverbinding nodig. Om onlinediensten te gebruiken moet je een Nintendo-account aanmaken en akkoord gaan met de bijbehorende overeenkomst. Het Nintendo-account-privacybeleid is van toepassing. Sommige onlinediensten zijn mogelijk niet in alle landen beschikbaar. Om online te spelen heb je een betaald onlinelidmaatschap nodig. Ontdek meer over de betaalde ledenservice.