• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Nieuwe Nintendo Switch-games – Oktober 2022


    05-10-2022

    Nieuwe Nintendo Switch-games – Oktober 2022

    Benieuwd welke topgames er in oktober naar de Nintendo Switch komen? Bekijk dit overzicht om te zien welke titels je deze maand zeker niet mag missen:

    Overwatch 2 – 4 oktober

    Bereid je voor op een nieuwe en herziene PVP-ervaring in Overwatch 2! Nieuwe helden en een geheel nieuwe 5v5-structuur schudden het competitieve aspect flink op en in de nieuwe Push-spelstand nemen teams het tegen elkaar op in een soort touwtrek-achtige gevechten.

    Meer ontdekken

    NieR:Automata The End of YoRHa Edition – 6 oktober

    Herover de aarde in de bekroonde, post-apocalyptische actie-RPG NieR:Automata The End of YoRHa Edition. Sluit je aan bij een androïde legereenheid en stort je in een verhitte strijd om de planeet terug te veroveren.

    Meer ontdekken

    No Man's Sky – 7 oktober


    Ontdek en overleef in een eindeloos, procedureel gegenereerd universum in No Man’s Sky. Vind je eigen lotsbestemming, vlieg door de ruimte en land naadloos op unieke en fascinerende planeten, zonder laadschermen en beperkingen.

    Meer ontdekken

    A Plague Tale: Requiem - Cloud Version – 18 oktober

    Ergens op zee roept een eiland in A Plague Tale: Requiem - Cloud Version. Ga op een emotionele reis door een wrede wereld vol bovennatuurlijke krachten.

    Meer ontdekken

    Mario + Rabbids Sparks of Hope – 20 oktober


    Leid een team met je favoriete Mario- en Rabbids-personages om de orde in het universum te herstellen in Mario + Rabbids Sparks of Hope. Beleef een epische reis op mysterieuze, vreemde en bijzondere planeten vol eigenaardige bewoners en spannende missies!

    Meer ontdekken

    Persona 5 Royal – 21 oktober


    Er staat je een spannend avontuur te wachten in de bekroonde RPG Persona 5 Royal. Zet het masker op en sluit je aan bij de Phantom Thieves of Hearts terwijl ze grote overvallen plegen, corrupte machthebbers aanpakken en ze hun manier van doen veranderen!

    Meer ontdekken

    New Tales From The Borderlands – 21 oktober

    Zet de boel op stelten en help drie aandoenlijke losers bij hun poging om de wereld te veranderen (en deze misschien zelfs te redden). Vecht tegen uitbuitingspraktijken en hebzucht van grote corporaties in New Tales From The Borderlands!

    Meer ontdekken

    Bayonetta 3 – 28 oktober

    Abonneer je op op
    YouTube

    De heks is terug… en sterker dan ooit in Bayonetta 3! Maak je klaar voor een duivels goede tijd en neem het op tegen door mensen gemaakte biowapens die Homunculi worden genoemd wanneer de Umbra-heks terugkeert voor een nieuw en over-the-top avontuur.

    Meer ontdekken

    Factorio – 28 oktober

    Graven, bouwen, automatiseren! Verzamel grondstoffen en stamp fabrieken uit de grond op een buitenaarde planeet terwijl je jezelf beschermt tegen de wezens die er wonen. Bouw je ruimteschip in je eentje of met vrienden in Factorio!

    Meer ontdekken

    Resident Evil Village Cloud – 28 oktober

    Durf jij het dorp te betreden? Beleef survivalhorror als nooit tevoren in de achtste grote game in de verhalende Resident Evil-serie: Resident Evil Village. Probeer de gratis demo vandaag om een voorproefje te krijgen op de verschrikkingen die je te wachten staan!

    Meer ontdekken


    Natuurlijk zijn er nog veel meer games die deze maand naar de Nintendo Switch komen! Ontdek alles wat in oktober wordt uitgebracht.

    Heb je de toptitels van vorige maand gemist? Bekijk de video met de hoogtepunten van september hieronder.

    Abonneer je op op
    YouTube