• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Het Mario Kart 8 Deluxe European Championship 2023 gaat beginnen!


    17-08-2023

    Het Mario Kart 8 Deluxe European Championship 2023 gaat beginnen!

    Start je motoren, want dit is je kans om je naam te vereeuwigen in Mario Kart 8 Deluxe! Het eerste Mario Kart 8 Deluxe European Championship is hier om de beste racers van Europa te vinden. De derde en tevens laatste online kwalificatieronde vindt plaats op aanstaande zondag 17 september.

    In de loop van drie online kwalificatierondes zullen de beste 24 spelers uit Europa (acht uit iedere ronde) een plekje verdienen in de hoofdfinale in oktober, waar Europa's eerste Mario Kart 8 Deluxe-kampioen gekroond zal worden!

    De drie online kwalificatierondes vinden plaats om deze tijden:

    Eerste kwalificatieronde: zaterdag 19 augustus

    16:00 – 20:00

    Tweede kwalificatieronde: vrijdag 8 september

    17:00 – 21:00

    Derde kwalificatieronde: zondag 17 september

    15:00 – 19:00

    Denk jij dat je klaar bent om te racen voor glorie? Doe dan mee met de kwalificatierondes! Europese spelers met een actief Nintendo Switch Online-lidmaatschap en een exemplaar van Mario Kart 8 Deluxe kunnen op de volgende manier deelnemen tijdens de actieve periodes:

    • Kies ONLINE in het hoofdmenu van de game
    • Kies de optie TOERNOOI en vervolgens ZOEKEN MET EEN CODE
    • Voer de relevante toernooicode van hieronder in:

    Toernooicodes:

    • Toernooinaam: 2023 EU Qualifier #1: 0980-1145-8091
    • Toernooinaam: 2023 EU Qualifier #2: 3959-7481-4251
    • Toernooinaam: 2023 EU Qualifier #3: 3626-8881-7707

    In iedere kwalificatieronde verdienen racers punten op basis van hun eindpositie in de races. Na afloop kwalificeren de acht spelers met de hoogste score in het toernooi zich voor de hoofdfinale!

    De hoofdfinale wordt gehouden op de Nintendo European Championships, een gecombineerd evenement van de European Championship-finales voor zowel Mario Kart 8 Deluxe als Splatoon 3. Het evenement vindt plaats op zaterdag 7 oktober en zondag 8 oktober in VILCO in Bad Vilbel, onderdeel van de Frankfurt am Main-regio in Duitsland. Toegangskaartjes voor toeschouwers zullen later beschikbaar zijn, dus zelfs als je je niet kwalificeert, kun je er nog steeds bij zijn!

    De winnaar van het toernooi krijgt uiteraard een welverdiende trofee en mag daarnaast ook Europa vertegenwoordigen op het Mario Kart 8 Deluxe World Championship 2024! Dit nieuwe toernooi, waarbij de beste Mario Kart 8 Deluxe-spelers ter wereld tegen elkaar racen, vindt in januari plaats op Nintendo Live 2024 in Tokio, Japan.

    Wil je geen moment van de Nintendo European Championships missen, maar kun je er niet bij zijn? Geen zorgen! We streamen alles live op ons officiële YouTube-kanaal, dus je kunt het toernooi op de voet volgen! Later delen we meer info over deze livestream op onze officiële Facebook-pagina van Mario Kart.

    Veel succes aan iedereen die deelneemt, en tot ziens bij de finish!

    Klik hier (PDF, 185 kB) voor algemene voorwaarden met betrekking tot deelname aan het Mario Kart 8 Deluxe European Championship.