• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Nintendo Switch-games in februari 2023


    30-01-2023

    Nintendo Switch-games in februari 2023

    Benieuwd welke topgames er in februari zoal naar de Nintendo Switch komen? Bekijk deze selectie games en klik op titels die je interessant vindt om pre-orders te plaatsen, aankopen te doen of ze aan je wenslijst toe te voegen!

    Blanc – 14 februari

    Abonneer je op op
    YouTube

    Blanc vertelt het poëtische verhaal over een wolvenjong en een hertje die zijn overweldigd door een plotselinge sneeuwstorm. Werk lokaal of online samen met een tweede speler om de voetsporen van hun families te volgen op deze tocht met simpele, tekstloze gameplay.

    Beleef een emotionele reis

    THEATRHYTHM FINAL BAR LINE – 16 februari

    NSwitch_TheatrhythmFinalBarLine_02.jpg

    Blijf in het ritme van de muziek terwijl er spannende gevechten met ritmische actie plaatsvinden. THEATRHYTHM FINAL BAR LINE bevat 385 tracks uit de FINAL FANTASY-serie, 104 klassieke personages en monsters, en online-multiplayer voor tot wel vier spelers.

    Kom in het ritme

    Tales of Symphonia Remastered – 17 februari

    NSwitch_TalesOfSymphoniaRemastered_02.jpg

    Ga met de jeugdvrienden Colette en Lloyd op een diepgaande en fantastische reis om de wereld van de ondergang te redden in Tales of Symphonia Remastered, een complete HD-remaster van de actie-RPG die oorspronkelijk voor de Nintendo GameCube werd uitgebracht.

    Beleef de epische strijd om te overleven

    Digimon World: Next Order – 22 februari

    NSwitch_DigimonWorldNextOrder_01.jpg

    Het is aan jou om monsters te verzamelen en de orde in de wereld te herstellen in de RPG Digimon World: Next Order. Verken de wereld voor het eerst met twee Digimon-maatjes en train ze om zij aan zij te vechten in AI-gevechten.

    De Digital World wacht op je

    Kirby’s Return to Dream Land Deluxe – 24 februari

    Abonneer je op op
    YouTube

    De roze held is terug in Kirby’s Return to Dream Land Deluxe! Beleef bergen plezier met tot wel vier spelers of ga in je eentje op reis in deze luxe versie van het Wii-platformavontuur, nu met nieuwe vaardigheden, minigames en meer!

    Op naar Dream Land!

    OCTOPATH TRAVELER II – 24 februari

    Abonneer je op op
    YouTube

    Acht nieuwe avonturiers – elk met een eigen achtergrondverhaal, motivaties, en unieke vaardigheden – trekken eropuit in een spannende nieuwe tijd in OCTOPATH TRAVELER II. Waar ga je heen? Wat ga je doen? Wiens verhaal breng je tot leven? Jij bepaalt welk pad je bewandelt.

    Beleef je eigen avontuur

    Er zijn nog meer games in aantocht voor de Nintendo Switch! Ontdek alle releases van februari.