• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Zo gaat 2023 eruitzien op de Nintendo Switch!


    09-01-2023

    Zo gaat 2023 eruitzien op de Nintendo Switch!

    Benieuwd wat 2023 op gamegebied voor je in petto heeft? Werp een blik op een handvol aangekondigde games die dit jaar naar de Nintendo Switch komen!

    Persona 3 Portable en Persona 4 Golden – 19 januari

    2x1_NSwitch_UpcomingGames_2023_Persona.jpg

    Over een paar weken komen er twee games uit de Persona-serie naar de Nintendo Switch! Beleef een verhaal over volwassen worden dat is begonnen met een reeks seriemoorden in Persona 4 Golden, of ontrafel het vreemde fenomeen dat bekendstaat als het 'Dark Hour' in Persona 3 Portable.

    Fire Emblem Engage – 20 januari

    Abonneer je op op
    YouTube

    Vorm een team met iconische helden uit vorige Fire Emblem-games om nog sterker te worden in tactische RPG-gevechten. Heb jij het in je om een stokje te steken voor de wederopstanding van de Fell Dragon?

    Pre-order nu >

    OCTOPATH TRAVELER II – 24 februari

    Abonneer je op op
    YouTube

    Reis door Solistia met acht nieuwe avonturiers, elk met hun eigen achtergrond, motivatie en vaardigheden, in dit vervolg op OCTOPATH TRAVELER.

    Kirby’s Return to Dream Land Deluxe – 24 februari

    Abonneer je op op
    YouTube

    Ga met Kirby, koning Dedede, Meta Knight en Waddle Dee op een platformavontuur voor vier spelers om de ontbrekende onderdelen van Magolors schip te vinden en duik in een enorme collectie nieuwe en terugkerende minigames.

    Pre-order nu >

    Bayonetta Origins: Cereza and the Lost Demon – 17 maart

    Abonneer je op op
    YouTube

    Ontdek een nieuwe kant van de Umbra-heks in dit betoverende en verhalende avontuur. Werk als een jonge heks in training samen met je demon Cheshire om tegen feeën te vechten, puzzels op te lossen en je een weg te banen door een verboden bos.

    Pre-order nu >

    The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom – 12 mei

    Abonneer je op op
    YouTube

    In dit vervolg op The Legend of Zelda: Breath of the Wild wordt Links avontuur uitgebreid naar de hemelen hoog boven Hyrule.

    Master Detective Archives: RAIN CODE – Lente 2023

    Abonneer je op op
    YouTube

    Sluit je aan bij Yuma, een detective in opleiding met geheugenverlies, en Shinigami, de geest die hem achtervolgt, terwijl ze onopgeloste mysteries ontrafelen in deze dark fantasy-detective-actiegame van de makers van de Danganronpa-serie.

    Minecraft Legends – 2023

    2x1_NSwitch_MinecraftLegends.jpg

    Geef leiding aan je bondgenoten in epische gevechten in deze actiestrategie-variant op de iconische Minecraft-serie!

    Pikmin 4 – 2023

    Abonneer je op op
    YouTube

    Er bloeit dit jaar iets op op de Nintendo Switch!

    Disney Illusion Island – 2023

    Abonneer je op op
    YouTube

    Sluit je in je eentje of in de coöpstand voor vier spelers aan bij Mickey en zijn vrienden, verken het mysterieuze eiland Month en ga op zoek naar drie mystieke boeken om de wereld te redden van een naderend onheil!

    Meer downloadbare content en klassieke titels!

    2x1_NSwitch_UpcomingGames_2023_DLCs_nlNL.jpg

    Naast nieuwe games kun je je ook verheugen op downloadbare content, waaronder de resterende sets van de Mario Kart 8 Deluxe – Circuit-uitbreidingspas en de uitbreidingspas van Xenoblade Chronicles 3. Ook spelers die op zoek zijn naar een nostalgische ervaring kunnen hun geluk niet op, want GoldenEye 007, Pokémon Stadium, 1080° Snowboarding en meer klassieke titels komen binnenkort naar Nintendo 64 – Nintendo Switch Online.

    Opmerking: alle genoemde datums zijn correct op het moment van publicatie.