• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Nintendo Switch-games in juni 2023


    31-05-2023

    Nintendo Switch-games in juni 2023

    Deze maand kun je op de Nintendo Switch mysteries oplossen in de regen, in de tijd en zelfs vanuit het hiernamaals, kun je de diepste kerkers doorzoeken, kun je genieten van een prachtig handgeschilderd avontuur en meer! Bekijk deze selectie games voor juni en klik op games die je interessant vindt om pre-orders te plaatsen, aankopen te doen of ze aan je wenslijst toe te voegen!

    Etrian Odyssey Origins Collection – 1 juni


    Ga op een reis vol ontdekkingen, verken diepe kerkers en ga de strijd aan in tactische, turn-based gevechten in deze geremasterde collectie van drie tijdloze RPG-avonturen. Elke game is ook los verkrijgbaar in de Nintendo eShop.

    Eindeloze avonturen!

    We Love Katamari REROLL+ Royal Reverie – 2 juni

    NSwitch_WeLoveKatamariRerollRoyalReverie_01.jpg

    De prins is terug! Rol de katamari, rol objecten (van paperclips tot gebouwen... en zelfs mensen!) en maak de katamari steeds groter in deze verbeterde remaster met nieuwe uitdagingen!

    Dit loopt op rolletjes

    Loop8: Summer of Gods – 6 juni


    Jouw keuzes vormen het verhaal in deze RPG die zich afspeelt in het Japan uit de jaren 80. Over een maand vergaat de wereld. Hoe breng jij de rest van je dagen door?

    Verander de wereld

    Dordogne – 13 juni

    NSwitchDS_Dordognet_06.jpg

    Ga met Mimi op een unieke en verhalende reis waarin je handgeschilderde waterverflandschappen verkent, jeugdherinneringen ophaalt en verloren familiegeheimen ontdekt.

    Schud je zintuigen wakker

    STORY OF SEASONS: A Wonderful Life – 27 juni

    NSwitch_StoryOfSeasonsAWonderfulLife_02.jpg

    Beleef prachtige momenten en bepaal zelf hoe het verhaal zich ontvouwt terwijl je gewassen teelt, dieren verzorgt en op zoek gaat naar liefde in deze herziene versie van een populaire farming-klassieker.

    Dit is jouw verhaal

    Master Detective Archives: RAIN CODE – 30 juni

    Abonneer je op op
    YouTube

    Ga met Yuma, een aspirant-detective die lijdt aan geheugenverlies, en de geest die hem achtervolgd op een detective-avontuur waarin ze onopgeloste mysteries moeten oplossen met diverse bovennatuurlijke vaardigheden.

    Los de mysteries op

    Crime O'Clock – 30 juni

    NSwitch_CrimeOClock_02.jpg

    Als tijddetective is het je taak om in tijd en ruimte misdaden op te lossen die nooit hadden mogen gebeuren! Stel je vaardigheden op de proef in dit point-and-click-avontuur dat zich in vijf verschillende periodes afspeelt.

    Misdaad wacht op niemand!

    Ghost Trick: Phantom Detective – 30 juni


    Nadat je als geest zonder enige herinneringen wakker wordt, moet je de kracht van de doden inzetten om je eigen moord op te lossen voordat de zon opkomt in deze mysterieklassieker – geremasterd in HD!

    Ontrafel de waarheid


    En dat is nog niet alles! Er komen nog veel meer games naar de Nintendo Switch. Ontdek wat er deze maand allemaal wordt uitgebracht.


    Heb je de toptitels van afgelopen maand gemist? Bekijk de video met eShop-hoogtepunten van mei hieronder.

    Abonneer je op op
    YouTube