• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Deze 14 Kirby-games zijn nu te spelen!


    17-03-2023

    Deze 14 Kirby-games zijn nu te spelen!

    Kun jij geen genoeg krijgen van Kirby? Deze 14 games met Kirby in de hoofdrol zijn nu speelbaar op de Nintendo Switch! Reis naar Dream Land en daar voorbij, meng je in de strijd met meerdere Kirby's, raas door levels vol zoete versnaperingen en nog veel meer. Hieronder vind je de games die je nu kunt spelen:

    Kirby’s Return to Dream Land Deluxe

    News_KirbyGames_01.jpg

    Platformplezier voor vier! In dit avontuur van luxe proporties gaat Kirby op een missie om de ontbrekende onderdelen van Magolors ruimteschip te vinden. Ontdek nieuwe kopieerkrachten, speel diverse minigames bij Magisch Magoland en speel als Magolor in zijn eigen epiloog.

    Dream Land wacht op je! >

    Kirby en de Vergeten Wereld

    News_KirbyGames_02.jpg

    Ga mee met de roze held en zijn nieuwe vriend Elfilin in dit 3D-avontuur waarin je door de verlaten gebouwen van een oude beschaving reist en het opneemt tegen de Beestenboel. Ontgrendel krachtige nieuwe vaardigheden in de Mondvol-vorm en zie Kirby transformeren als nooit tevoren!

    Red de Waddle Dees >

    Kirby Star Allies

    News_KirbyGames_03.jpg

    Bundel je krachten met tot wel drie vrienden in Kirby Star Allies. In dit kleurrijke platformavontuur verander je vijanden in vrienden met de kracht van vriendenharten. Combineer kopieerkrachten om spectaculaire speciale aanvallen uit te voeren, mix ze met verschillende elementen en creëer nieuwe krachten.

    Stap aan boord van de Vriendentrein! >

    Kirby's Dream Buffet

    News_KirbyGames_04.jpg

    Baan je smullend een weg naar de overwinning in een wedstrijd waarin vier Kirby's racen, minigames spelen en de strijd aangaan in overheerlijke levels vol zoetigheid. Eet zo veel mogelijk aardbeien als je kunt, want de zwaarste Kirby wint!

    3...2...1... go! >

    Kirby Fighters 2

    News_KirbyGames_05.jpg

    Bereid je voor op een waar Kirby-gevecht! Kies je favoriete kopieerkracht en vecht om als laatste Kirby over te blijven in deze charmante vechtgame. Kies uit coöperatieve en competitieve spelstanden en vecht lokaal of online met vrienden.

    Ontdek jouw vechtstijl >

    Super Kirby Clash

    News_KirbyGames_06.jpg

    Stel je eigen Kirby-team samen met vier unieke rollen, elk met eigen wapens en vaardigheden, in dit gratis te spelen avontuur. Ga op missies en neem het op tegen al je favoriete bazen uit de Kirby-serie – in je eentje of met tot wel drie andere spelers.

    Ten aanval! >


    Nog meer Kirby-avonturen!

    Zin in een portie nostalgie met Kirby-games? Of ben je klaar voor een reis door Kirby's verleden? Bekijk dan de line-up van Kirby-games die nu beschikbaar zijn met je lidmaatschap van Nintendo Switch Online of Nintendo Switch Online + Uitbreidingspakket.

    H2x1_NSwitch_NintendoSwitchOnline_B.jpg
    News_KirbyGames_07.jpg

    Kirby's Dream Land (Game Boy)

    Dit is Kirby's debuutgame! Ga met Kirby op zijn allereerste reis door Dream Land en beleef zijn eerste ontmoeting met Whispy Woods en andere bekende gezichten.

    News_KirbyGames_08.jpg

    Kirby’s Dream Land 2 (Game Boy)

    Zet het avontuur voort in Kirby's Dream Land 2 en maak kennis met je nieuwe vrienden: Rick, Co en Kine!

    PS_NES_KirbysAdventure.jpg

    Kirby’s Adventure (Nintendo Entertainment System)

    Help Kirby om de kwaadaardige Nightmare te verslaan en de vrede in Dream Land te herstellen met behulp van kopieerkrachten, die in dit avontuur voor het eerst verschenen.

    PS_SNES_KirbysDreamCourse.jpg

    Kirby's Dream Course (Super Nintendo Entertainment System)

    Katapulteer Kirby richting vijanden in deze over-the-top, op golf gebaseerde competitie vol verrassingen en kopieerkrachten!

    News_KirbyGames_11.jpg

    Kirby's Dream Land 3 (Super Nintendo Entertainment System)

    De planeet Popstar verkeert in moeilijkheden! Koning Dedede is bezeten door een mysterieuze entiteit, dus het is aan Kirby om redding te brengen.

    PS_SNES_KirbySuperStar.jpg

    Kirby Super Star (Super Nintendo Entertainment System)

    Deze game, die in Europa oorspronkelijk bekendstond als Kirby's Fun Pak, is eigenlijk acht games in één! Voorkom dat Dyna Blade de gewassen in Dream Land vernietigt, race tegen koning Dedede en nog veel meer!

    News_KirbyGames_13.jpg

    Kirby’s Avalanche (Super Nintendo Entertainment System)

    Ga de uitdaging van koning Dedede aan en stel je puzzelvaardigheden op de proef in Kirby's Avalanche, dat in Europa oorspronkelijk bekend werd onder de naam Kirby's Ghost Trap.

    News_KirbyGames_14.jpg

    Kirby 64: The Crystal Shards (Nintendo 64)

    Help Kirby om een heilig kristal in elkaar te zetten in zijn eerste avontuur met 3D-graphics en krachtcombo's waarmee je kopieerkrachten kunt mengen.

    Is dat nog niet genoeg Kirby? Geen zorgen! Verheug je maar vast, want in de toekomst komt Kirby Tilt 'n Tumble (Game Boy Color) naar Nintendo Switch Online en komt Kirby and the Amazing Mirror (Game Boy Advance) naar Nintendo Switch Online + Uitbreidingspakket!