• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Super Mario Shopping Mall Tour


    24-03-2023

    Super Mario Shopping Mall Tour

    Ontdek de avonturen van Super Mario tijdens de shopping mall tour!

    Nintendo is aanwezig in verschillende shopping malls in België en Nederland in april. Speel samen met vrienden of familie diverse Super Mario-games, neem een foto in de photobooth, test je kennis met de Super Mario quiz en verzamel Panini-stickers!

    Benieuwd wat er allemaal te beleven valt? Lees dan zeker verder!

    1. Mario Kart 8 Deluxe

    Speel tegen je vrienden of familie en race je een weg naar de overwinning. Ontdek de verschillende circuits van Mario Kart 8 Deluxe en beleef nog meer raceplezier met de nieuwe geremasterde circuits van de Circuit-uitbreidingspas. Plezier verzekerd!

    2. New Super Mario Bros. U Deluxe

    Speel deze klassieke 2D Super Mario game met maximaal vier spelers en ontdek de verschillende landschappen, waaronder oceanen, woestijnen, moerassen en sneeuw. Versla vijanden en probeer zoveel mogelijk munten te verzamelen door samen te werken of elkaar tegen te werken.

    3. Super Mario 3D World

    Sprixieland is in gevaar en heeft jouw hulp nodig. Ga alleen of met maximaal vier spelers op avontuur en red de prinses en de andere Sprixies uit de klauwen van Bowser. Je hebt de keuze uit vier personages met elk zijn of haar unieke vaardigheden: Mario, Luigi, Peach en Toad. Wie kies jij?

    4. Super Mario Odyssey

    Prinses Peach is ontvoerd door Bowser en hij wil graag met haar trouwen. Het is aan Mario om, samen met zijn eigenaardige pet Cappy, hier een stokje voor te steken. Reis de wereld rond in Mario’s luchtschip “de Odyssee”, versla de vijanden en red Prinses Peach voor het te laat is!

    Ontdek ook de andere animatie op de Super Mario stand:

    1. Mario Kart Photobooth

    Neem een foto in de Mario Kart photobooth en plaats jouw foto op sociale media met de hashtags #NintendoSwitch #SuperMario.

    2. Test je kennis met de Super Mario quiz

    Ben jij een echte Super Mario kenner? Test dan je kennis en vul de quiz in op de stand. De winnaar krijgt na het evenement een leuke Super Mario lamp opgestuurd!

    3. Ken jij de Super Mario Panini stickers al?

    Speel de verschillende games op de Super Mario stand en ontvang Panini-stickers van Super Mario als beloning. Speel je één game? Dan krijg je één Panini sticker. Speel je de vier games? Dan krijg je het Panini-stickerbook!

    Lees hier de voorwaarden van de Super Mario Quiz. (PDF, 171 kB)

    In de maand april is Nintendo aanwezig op volgende locaties:

    • 15 april 2023 – Wijnegem: Shop Eat Enjoy