• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Wat gaat er gebeuren in het Bloeiseizoen van Splatoon 3?


    01-03-2023

    Wat gaat er gebeuren in het Bloeiseizoen van Splatoon 3?

    Het Bloeiseizoen staat voor de deur met de nieuwste gratis update* voor Splatoon 3. Met alle nieuwe content blijven de Inklings en Octolings van Splatsville verser dan ooit. Benieuwd wat er dit seizoen allemaal gaat gebeuren? Hieronder vind je alle info! Laten we meteen kijken wat er zoal op stapel staat...

    Big Run in aantocht!

    Volgens voorspellingen van Beer & Co vindt de tweede Big Run plaats van 4 tot 6 maart. Verdedig Koraalcampus tegen een invasie van Salmonieten en blijf op je hoede voor het angstaanjagende nieuwe Salmonster dat in de lucht boven Splatsville is waargenomen. Getuigen noemen het... 'Horroboros'?

    CI_NSwitch_Splatoon3_FreshSeason_Horrorboros.jpg

    Zin in een bedrijfseitje?

    Als je naast Big Run op zoek bent naar nog meer coöpactie, kun je als onderdeel van het evenement Bedrijfseitje aan de slag bij een extra ronde Salmon Run. Vorm een team met vrienden en neem het op tegen vijf hordes Salmonieten in een vast scenario. De missie is elke keer hetzelfde, dus bedenk een goede strategie, voer 'm uit en ga voor een topscore! Volgens Beer & Co vindt het eerste Bedrijfseitje plaats in april, dus houd de Evenementenpagina in de gaten voor meer info!

    CI_NSwitch_Splatoon3_FreshSeason_Eggstra_Work.png

    Nieuwe wapens

    Inklings en Octolings die hun arsenaal van verse wapens willen voorzien, kunnen hun geluk niet op, want het Bloeiseizoen brengt een lading nieuwe wapens met zich mee waarmee je je tegenstanders van een mooi likje verf kunt voorzien. Bekijk de video om te zien wat voor moois er allemaal is!


    Als we het over nieuwe wapens hebben, mogen de nieuwe speciale wapens natuurlijk niet ontbreken! Dit zijn de Monstermorfose en de Voorschutter!

    Nieuwe levels

    Er worden dit seizoen twee nieuwe levels toegevoegd aan de rotatie. Ten eerste hebben we de gloednieuwe Ruisvoornruïnes, een toeristische trekpleister met enkele interessante opgravingen:


    Daarnaast komt het level Klipvisklipper uit Splatoon 2 aan wal als verse locatie!


    Scoor nieuwe uitrusting en voorwerpen

    Bezoek de vele winkels in Splatsville en trakteer jezelf op verse uitrustingen. Ze zijn nu zelfs zo goed bevoorraad dat alle winkeliers hun aanbod hebben verhoogd tot negen artikelen tegelijk. Bovendien zijn er een hoop nieuwe versieringen om je kluisje mee op te leuken!

    Ontdek de verse nieuwe catalogus

    Uiteraard kun je je in het Bloeiseizoen verheugen op een verse catalogus. Verdien nieuwe reacties, uitrusting, versieringen en meer door in niveau te stijgen. Veel plezier!


    Speel potjes Slijkslag online**

    Je kunt het nu tegen andere spelers opnemen in Slijkslag! Ga naar de bovenste verdieping van de lobby – of naar de Flipper – en maak een kamer aan om het kaartspel tegen je vrienden te spelen. Er zijn ook 23 nieuwe kaarttypes om aan je deck toe te voegen!

    Luister naar je favoriete nummers

    In de lobby kom je dit vreemde ding tegen...

    CI_NSwitch_Splatoon3_FreshSeason_Jukebox.png

    Gooi er 100 G in en bepaal zelf welke muziek je in de lobby wilt horen. Jup, een jukebox! Speel je favoriete nummers terwijl je warmdraait op de schietbaan of chill met Justus op een lekkere tune.

    En natuurlijk... Splatfests!

    Houd ons in de gaten voor meer info over Splatfests van dit seizoen. Als je de Splatoon 3-uitbreidingspas in huis hebt gehaald, kun je naar Inkopolis gaan om de Squid Sisters live te zien tijdens de festiviteiten!

    Meer info

    CI_NSwitch_Splatoon3_FreshSeason_SplatfestInkopolis.png

    *Hiervoor moet je een gratis software-update downloaden. Om software-updates te downloaden heb je een breedband-internetverbinding nodig. Ook moet je een Nintendo-account aanmaken en akkoord gaan met de bijbehorende overeenkomst. Het Nintendo-account-privacybeleid is van toepassing.

    **Om online te spelen heb je een internetverbinding nodig. Om onlinediensten te gebruiken moet je een Nintendo-account aanmaken en akkoord gaan met de bijbehorende overeenkomst. Het Nintendo-account-privacybeleid is van toepassing. Sommige onlinediensten zijn mogelijk niet in alle landen beschikbaar. Om online te spelen heb je een betaald onlinelidmaatschap nodig. Ontdek meer over de betaalde ledenservice.

    Alle beelden komen uit de Engelstalige versie van de game. De game is ook beschikbaar in het Nederlands.