• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Doe mee met de Mario Kart 8 Deluxe Seasonal Cup Benelux 2023!


    15-05-2023

    Doe mee met de Mario Kart 8 Deluxe Seasonal Cup Benelux 2023!

    Op zaterdag 27 mei om 19:00 uur starten we met vier seizoenen lang online Mario Kart-plezier in de Mario Kart 8 Deluxe Seasonal Cup Benelux!

    De cup bestaat uit vier individuele online toernooien die we verspreid over het jaar zullen organiseren, te beginnen met de Spring Edition.

    In dit onlinetoernooi is er ook een overkoepelende puntentelling die uitmondt in een finale waarbij tien deelnemers, die na vier toernooien de meeste punten hebben behaald, het tegen elkaar zullen opnemen. In deze finale komen we dan te weten wie zich tot winnaar mag kronen van de Mario Kart 8 Deluxe Seasonal Cup Benelux.

    De winnaar ontvangt de grote Mario Kart 8 Deluxe-trofee en wordt benoemd tot de beste Mario Kart-speler van de Benelux in 2023!

    Prijzen

    Er zijn verschillende prijzen te winnen tijdens de Seasonal Cup Benelux.

    Platinum Punten: Race je de volle 16 races uit tijdens een toernooi? Dan ontvang je 50 Platinum Punten. Deze kun je onder andere op je Nintendo Switch en in de My Nintendo Store gebruiken om unieke beloningen te ontvangen.

    Gouden Punten: De top 20 spelers bij ieder toernooi ontvangen naast de Platinum Punten ook nog eens 1000 Gouden Punten. Deze kun je besteden in de Nintendo eShop.

    Exclusive merchandise: Als kers op de taart hebben we voor alle winnaars van ieder onlinetoernooi zeer exclusieve merchandise te winnen! Houd onze socialemediakanalen in de gaten om te zien wat er per seizoen te winnen valt!

    Let op: Tijdens de Seasonal Cup worden gedurende de vier toernooien alle door de speler behaalde punten door Nintendo geregistreerd. Voor het algemeen klassement tellen echter alleen de drie toernooien mee waarin de speler het best gepresteerd heeft.

    Spring Edition

    Het eerste toernooi van de Mario Kart 8 Deluxe Seasonal Cup Benelux is de Spring Edition. Deze wordt gehouden op zaterdag 27 mei van 19:00 tot 21:00 uur.

    Hoe doe ik mee?

    Deelnemen aan de Spring Edition is eenvoudig.

    • Kies in het hoofdmenu van de game voor "Online*” en ga naar "Toernooi".

    • Kies voor "Zoeken met een code" en vul de volgende toernooicode in:

    0938-3420-1643

    Vervolgens kun jij gedurende maximaal 16 races samen met anderen racen tijdens het onlinetoernooi!

    Bekijk hier de voorwaarden. (PDF, 182 kB)