Bezoek onze stand tijdens Facts

Nintendo op FACTS

In het najaar komen geweldige games voor de Nintendo Switch op de markt en daar kunnen jullie nu al mee aan de slag tijdens FACTS.

Als je houdt van een potje vechten met je favoriete personage, dan laat je zeker Super Smash Bros. Ultimate ™ niet aan je voorbijgaan. Snellere gevechten, nieuwe items, nieuwe aanvallen, nieuwe verdedigingstechnieken en meer zorgen voor een zinderende strijd, of je nu thuis of onderweg bent. Super Smash Bros. Ultimate komt op 7 december exclusief uit voor de Nintendo Switch.

Ben je meer het party-type, dan staat Super Mario Party™ voor je klaar om samen met je vrienden en familie helemaal uit je bol te gaan. Mario Party is terug en bevat nu meer strategische elementen dan ooit tevoren, zoals specifieke dobbelblokken voor elk personage. Je kunt ook twee Nintendo Switch-systemen aan elkaar koppelen en genieten van de dynamische speelstijl. Super Mario Party voor de Nintendo Switch ligt vanaf 5 oktober in de winkels.

Grijp het stuur en ontdek met het komende Nintendo Labo: voertuigenpakket een nieuwe manier om te spelen! Op zaterdag tussen 18:00 uur en 19:00 uur en op zondag tussen 10:00 uur en 11:00 uur heb je kans om met jouw kartonnen voertuig de finishlijn te halen op ons competitie-podium. Dus riemen vast en beleef te gekke games en activiteiten met het Nintendo Labo: voertuigenpakket!

Bezitters van Pokémon Ultra Sun of Pokémon Ultra Moon kunnen de Mythische Pokémon Zeraora verkrijgen op de Nintendo-stand tijdens Facts.

Kom dus zeker langs bij Nintendo om van het uitgebreide aanbod te genieten, de nieuwste games voor de Nintendo Switch te ontdekken en jouw game-skills te laten zien in diverse toernooien!

Klik op de afbeelding hieronder en ontdek welke gratis toernooien er zijn.

Maak op de Nintendo-stand een foto en deel deze publiek op Instagram of Twitter met #SwitchFUN om kans te maken op een Nintendo Switch met Super Smash Bros. Ultimate. Je kan je deelname aan een toernooi vastleggen, plaats nemen voor onze Super Smash Bros. Ultimate fotowand of jouw feestje met Super Mario Party delen. Laat zien wat jij het allerleukste vond! Tag ook een vriend die je wilt uitdagen voor het ultieme gevecht. Klik hier voor de algemene voorwaarden. (PDF, 97 kB)

FACTS is ook hét moment om andere spelers te ontmoeten! Heb je een Nintendo Switch? Breng deze mee naar de Nintendo stand en geniet van spannende multiplayer momenten. Je ontvangt bovendien een unieke Nintendo Switch button.

Nog geen ticket en zin om erbij te zijn? Wij geven 2 duo-tickets weg via onze Facebook-pagina. Laat onder het wedstrijdbericht weten waarom jij erbij moet zijn! Winnaars worden op 14 september bekend gemaakt. Klik hier voor de voorwaarden. (PDF, 144 kB)

Social Media pagina’s:

Facebook

Instagram

Twitter

Nintendo op Gameforce

Meer informatie over onze activiteiten op GameForce vind je binnenkort

Sorteren op Datum
29-09-2018

Flanders Expo

https://facts.be/nl/ Locatie: Maaltekouter 1 9051 Gent Tijd: 10:00 - 19:00
30-09-2018

Flanders Expo

https://facts.be/nl/ Locatie: Maaltekouter 1 9051 Gent Tijd: 10:00 - 17:00

Doe tijdens Facts mee aan de diverse gratis toernooien!

SQ_Banner_toernooienFacts.jpg

Nintendo is aanwezig op FACTS dat plaatsvindt op 29 en 30 september in Flanders Expo, Gent.

Ook dit jaar staan diverse toernooien op het programma, dus kom je snel inschrijven op de stand om jouw game-skills te laten zien, want de plaatsen zijn beperkt.

Hieronder vind je het programma van de gratis toernooien op de Nintendo stand. De toernooien worden in goede banen geleid door het Nintendo team en de shoutcaster Samir van UP2D8.

- Splatoon 2 Belgian Championship: de fysieke kwalificaties voor het Splatoon 2 Belgian Championship worden gehouden op zaterdag én zondag om 13:00 uur.

Opgelet! Voor dit toernooi kan je je zowel vooraf als ter plaatse inschrijven. Klik hier voor meer info hoe je je vooraf kan inschrijven. De winnaars gaan door naar de finale van het Splatoon 2 Belgian Championship op 14 oktober tijdens Gameforce.

- Super Smash Bros. Ultimate toernooi: op zaterdag en zondag organiseren we verschillende toernooi-sessies met Super Smash Bros. Ultimate voor de Nintendo Switch. Je kan je ter plaatse aanmelden voor een van de sessies om kans te maken op het spel Super Smash Bros. Ultimate bij lancering op 7 december.

Zaterdag van 15:30u – 17:30u

- Sessie 1: Voor alle spelers boven de 18 jaar

- Sessie 2: Voor spelers tussen de 12 en 18 jaar

- Sessie 3: Enkel voor cosplayers

- Sessie 4: Neem het op tegen onze shoutcaster Samir van Up2D8

Zondag van 15:30 uur -17:00 uur

- Sessie 1: Voor alle spelers boven de 18 jaar

- Sessie 2: Voor spelers tussen de 12 en 18 jaar

- Sessie 3: Enkel voor cosplayers

Wedstrijdvoorwaarden (PDF, 99 kB)

Inschrijven doe je ter plaatse.

- Mario Kart 8 Deluxe toernooi: kwalificaties en finale worden gehouden op zaterdag én zondag om 11u30. Geef volle gas richting de finish-lijn om kans te maken op Super Mario Party voor de Nintendo Switch bij lancering.

Wedstrijdvoorwaarden (PDF, 98 kB)

Inschrijven kan ter plaatse. Inschrijving voor dit toernooi wordt afgesloten om 11:15 uur.

Doe je niet mee aan een toernooi? Kom dan zeker de spelers aanmoedigen in deze spannende toernooien, want supporters maken ook kans op mooie goodies!

Krijg je graag wat tips en tricks voor deze games? Op zaterdag van 10:00 uur– 11:00 uur, voor de aanvang van de toernooien, zullen een aantal experts een oefensessie geven. O.a. Overtime, vice-kampioen van het Splatoon 2 Belgian Championship komt langs voor een oefensessie.

Splatoon 2 Belgian Championship

SQ_Template_1000x1000_SplatoonChampionshipBE.jpg

Attentie Inklings! Speel je al een tijdje Splatoon 2 en denk je dat je inmiddels al aardig uit de verf komt? Dan is nu het moment om je skills te tonen, tijdens het Splatoon 2 Belgian Championship 2018!

Ook dit jaar gaan we weer op zoek naar het allerbeste Splatoon 2-team van België. Of je nu deel uitmaakt van een ervaren team of als solospeler wel eens in de competitieve scene wilt duiken, je zit goed bij het officiële Splatoon 2 Belgian Championship! Er zijn verschillende manieren om mee te doen aan dit spetterend spektakel, zowel online (niet meer mogelijk) als offline. Het winnende team van de Belgium Championship wint een felbegeerde plaats voor het Splatoon 2 European Championship 2018 - 2019, dat in het voorjaar van 2019 zal plaatsvinden.

In totaal zijn er vier teams die zich kunnen plaatsen voor de grote finale op de zondag van Gameforce in Mechelen. Twee teams hebben zich geplaatst tijdens de online kwalificaties, die plaatsvonden op zaterdag 8 september en zondag 23 september.

Er is nog plaats om tijdens FACTS deel te nemen aan de offline kwalificaties voor het #Splatoon2 Belgian Championship. Kom je ter plaatse aanmelden om deel te nemen en van spetterende gevechten te genieten!

Lijkt het je fantastisch om mee te doen maar heb jij als eenzame Inkling nog geen team? Meld je dan zeker aan bij de Splatoon 2 Discord-groep van ESL Beneluxen ontmoet daar jouw toekomstige teamgenoten.

Verzamel dus je team, denk goed na over jullie uitrusting en oefenen maar! Je zult al je skills nodig hebben, als je met je team gekroond wilt worden tot winnaar van het Splatoon 2 Belgian Championship!

Klik op deze link voor alle info en voorwaarden. (PDF, 140 kB)

Neem je eigen Nintendo Switch mee

FACTS is hét uitgelezen moment om andere spelers te ontmoeten! Heb je een Nintendo Switch? Breng deze mee naar onze meet-up zone op de Nintendo stand en geniet van spannende multiplayer momenten. Je ontvangt bovendien een unieke Nintendo Switch button (op te halen bij de balie op vertoon van je Nintendo Switch).

Programma:

- Meet-up met de Poképlay community? Wil je iemand van Poképlay uitdagen in je favoriete game? Neem plaats in onze Nintendo Switch meet-up zone en daag hen uit voor een spelletje. Bij elke overwinning krijg je van hen een leuke goodie. Ze verwachten jou in de loop van de dag.

- Foto-moment. We willen zoveel mogelijk Nintendo Switch bezitters verzamelen voor een groepsfoto. Hou onze Social media kanalen in de gaten voor het exacte uur! De foto vind je nadien terug op onze Social Media kanalen.