Bezoek onze stand tijdens GameForce

In het najaar komen geweldige games voor de Nintendo Switch op de markt en daar kunnen jullie nu al mee aan de slag tijdens GameForce.

Nintendo op Gameforce

Ook op GameForce kunnen liefhebbers van Super Smash Bros. terecht voor een potje vechten met een favoriete personage in de fel verwachte Super Smash Bros. Ultimate ™ voor de Nintendo Switch. Snellere gevechten, nieuwe items, nieuwe aanvallen, nieuwe verdedigingstechnieken en meer zorgen voor een zinderende strijd, of je nu thuis of onderweg bent. Super Smash Bros. Ultimate komt op 7 december exclusief uit voor de Nintendo Switch. Vind hier meer informatie over de game.

Ben je meer het party-type, dan staat Super Mario Party™ voor je klaar om samen met je vrienden en familie helemaal uit je bol te gaan. Mario Party is terug en bevat nu meer strategische elementen dan ooit tevoren, zoals specifieke dobbelblokken voor elk personage. Je kunt ook twee Nintendo Switch-systemen aan elkaar koppelen en genieten van de dynamische speelstijl. Super Mario Party voor de Nintendo Switch ligt vanaf 5 oktober in de winkels.

Grijp het stuur en ontdek met het komende Nintendo Labo: voertuigenpakket een nieuwe manier om te spelen! Op zaterdag tussen 17:00 uur en 18:00 uur en op zondag tussen 11:00 uur en 12:00 uur heb je kans om met jouw kartonnen voertuig de finishlijn te halen op ons competitie-podium. Dus riemen vast en beleef te gekke games en activiteiten met het Nintendo Labo: voertuigenpakket!

Kom dus zeker langs bij Nintendo om van het uitgebreide aanbod te genieten, de nieuwste games voor de Nintendo Switch te ontdekken en jouw game-skills te laten zien in diverse toernooien (zie tab bovenaan deze pagina)!

Maak op de Nintendo-stand een foto en deel deze publiek op Instagram of Twitter met #SwitchFUN om kans te maken op een Nintendo Switch met Super Smash Bros. Ultimate. Je kan je deelname aan een toernooi vastleggen, plaats nemen voor onze Super Smash Bros. Ultimate fotowand of jouw feestje met Super Mario Party delen. Laat zien wat jij het allerleukste vond! Tag ook een vriend die je wilt uitdagen voor het ultieme gevecht. Alle voorwaarden vind je hier (PDF, 155 kB).

GameForce is ook hét moment om andere spelers te ontmoeten! Heb je een Nintendo Switch? Breng deze mee naar de Nintendo stand en geniet van spannende multiplayer momenten.. Je ontvangt bovendien een unieke Nintendo Switch button.

Social Media pagina’s:

Facebook

Instagram

Twitter

Sorteren op Datum
13-10-2018

GameForce

www.gameforce.be Locatie: Nekkerspoel-Borcht 9999 2800 Mechelen, België Tijd: 10:00 - 18:00
14-10-2018

GameForce

www.gameforce.be Locatie: Nekkerspoel-Borcht 9999 2800 Mechelen, België Tijd: 11:00 - 19:00

Laat je game-skills zien tijdens diverse gratis toernooien!

SQ_Template_toernooien_GF_NL.jpg

Ook dit jaar staan diverse toernooien op het programma, dus kom je snel inschrijven op de stand om jouw game-skills te laten zien, want de plaatsen zijn beperkt.

Hieronder vind je het programma van de gratis toernooien op de Nintendo stand. De toernooien worden in goede banen geleid door het Nintendo team en de shoutcaster Samir van UP2D8.

- Splatoon 2 Belgian Championship: Op zondag van 14:00 uur tot 16:00 uur strijden de eerder gekwalificeerde teams (online en offline) dan eindelijk voor de welbegeerde titel van Belgisch kampioen.

Opgelet! Voor dit toernooi kan je niet ter plaatse inschrijven. Klik hier voor meer info hoe je je vooraf kan inschrijven.

Op zaterdag is er ook nog een Fun en toegankelijk Splatoon 2 toernooi dat geen deel uitmaakt van het Splatoon 2 Belgian Championship. Wil je als beginnende Splatoon 2 speler toch live een potje verf spuiten, dan kan je aansluiten op zaterdag van 15:30 uur tot 16:30 uur.

Inschrijven doe je ter plaatse (Nintendo stand) en iedereen ontvangt een leuk aandenken.

- Super Smash Bros. Ultimate toernooi: op zaterdag en zondag organiseren we verschillende toernooi-sessies met Super Smash Bros. Ultimate voor de Nintendo Switch. Je kan je ter plaatse (Nintendo stand) aanmelden voor een van de sessies om kans te maken op het spel Super Smash Bros. Ultimate bij lancering op 7 december.

Zaterdag van 13:00 uur – 15:00 uur

- Sessie 1: Voor alle spelers boven de 18 jaar

- Sessie 2: Voor spelers tussen de 12 en 18 jaar

- Sessie 3: Enkel voor cosplayers

- Sessie 4: Neem het op tegen onze shoutcaster Samir van Up2D8

Zondag van 16:30 uur - 18:30 uur

- Sessie 1: Voor alle spelers boven de 18 jaar

- Sessie 2: Voor spelers tussen de 12 en 18 jaar

- Sessie 3: Enkel voor cosplayers

- Sessie 4: Neem het op tegen onze shoutcaster Samir van Up2D8

Wedstrijdvoorwaarden. (PDF, 99 kB)

- Mario Kart 8 Deluxe toernooi: kwalificaties en finale worden gehouden op zaterdag van 11.30u en zondag van 12.30u tot 13.15u. Geef volle gas richting de finishlijn om kans te maken op Super Mario Party voor de Nintendo Switch bij lancering. Inschrijven kan ter plaatse.

Wedstrijdvoorwaarden (PDF, 138 kB)

Inschrijvingen voor alle toernooien wordt afgesloten 15 minuten voor de start van het toernooi.

Doe je niet mee aan een toernooi? Kom dan zeker de spelers aanmoedigen in deze spannende toernooien, want supporters maken ook kans op mooie goodies!

Krijg je graag wat tips en tricks voor deze games? Op zaterdag van 10:00 uur – 11:00 uur, voor de aanvang van de toernooien, zullen een aantal experts een oefensessie geven. O.a. Overtime, vice-kampioen van het Splatoon 2 Belgian Championship komt langs voor een oefensessie.

Splatoon 2 Belgian Championship

SQ_Template_1000x1000_SplatoonChampionshipBE.jpg

Attentie Inklings! Speel je al een tijdje Splatoon 2 en denk je dat je inmiddels al aardig uit de verf komt? Dan is nu het moment om je skills te tonen, tijdens het Splatoon 2 Belgian Championship 2018!

Ook dit jaar gaan we weer op zoek naar het allerbeste Splatoon 2-team van België. Of je nu deel uitmaakt van een ervaren team of als solospeler wel eens in de competitieve scene wilt duiken, je zit goed bij het officiële Splatoon 2 Belgian Championship! Er zijn verschillende manieren om mee te doen aan dit spetterend spektakel, zowel online als offline. Het winnende team van de Belgium Championship wint een felbegeerde plaats voor het Splatoon 2 European Championship 2018 -2019, dat in het voorjaar van 2019 zal plaatsvinden.

In totaal zijn er vier teams die zich kunnen plaatsen voor de grote finale op de zondag van Gameforce in Mechelen. Twee teams kunnen zich plaatsen tijdens de online kwalificaties. Deze vinden plaats op zaterdag 8 september om 19:00 uur en zondag 23 september om 16:00 uur. Inschrijven kan vanaf nu via de inschrijfpagina’s van ESL Benelux. Klik op een van de onderstaande links om je in te schrijven voor de desbetreffende dag en tijd:

Zaterdag 8 september om 19:00 uur

Zondag 23 september om 16:00 uur

Is het je niet gelukt om je online te kwalificeren of kijk jij je tegenstanders liever recht in de ogen voor een wedstrijd? Dan kun je je ook nog inschrijven voor de offline kwalificatierondes die tijdens FACTS in Gent gehouden worden. Zowel op de zaterdag en zondag van FACTS is er plek voor acht teams om tegen elkaar te strijden. Schrijf je dus snel in want de beschikbaarheid is beperkt! Wil je je hiervoor inschrijven? Stuur dan uiterlijk 24 september een mailtje naar ons via event@nintendo.be met daarin de volgende details:

- De naam van je team

- De namen van alle vier spelers en een back-up speler

- Geboortedata van alle spelers

- E-mail adres van de teamleider

- Screenshots waarop de rang van alle deelnemende spelers te zien is

- Voorkeurs dag waarop jij en je team mee willen doen

We laten je uiterlijk op dinsdag 25 september per mail weten of je geselecteerd bent voor de offline kwalificatie. Je bent zelf verantwoordelijk voor een toegangsbewijs voor FACTS als je geselecteerd wordt voor de offline kwalificaties.

Lijkt het je fantastisch om mee te doen maar heb jij als eenzame Inkling nog geen team? Meld je dan zeker aan bij de Splatoon 2 Discord-groep van ESL Beneluxen ontmoet daar jouw toekomstige teamgenoten.

Verzamel dus je team, denk goed na over jullie uitrusting en oefenen maar! Je zult al je skills nodig hebben, als je met je team gekroond wilt worden tot winnaar van het Splatoon 2 Belgian Championship!

Klik op deze link voor alle info en voorwaarden. (PDF, 136 kB)

Neem je eigen Nintendo Switch mee

GameForce zijn de momenten om andere spelers te ontmoeten! Heb je een Nintendo Switch? Breng deze mee naar onze meet-up zone op de Nintendo stand en geniet van spannende multiplayer momenten. Je ontvangt bovendien een unieke Nintendo Switch button (op te halen bij de balie op vertoon van je Nintendo Switch).

Programma:

- Meet-up met de Poképlay community? Wil je iemand van Poképlay uitdagen in je favoriete game? Neem plaats in onze Nintendo Switch meet-up zone en daag hen uit voor een spelletje. Bij elke overwinning krijg je van hen een leuke goodie. Ze verwachten jou in de loop van de dag.

- Foto-moment. We willen zoveel mogelijk Nintendo Switch bezitters verzamelen voor een groepsfoto. Hou onze Social media kanalen in de gaten voor het exacte uur! De foto vind je nadien terug op onze Social Media kanalen.