Kom langs tijdens de Nintendo Switch on Tour en probeer de nieuwste game Super Mario Maker 2 uit!

Dit voorjaar gaat Nintendo Switch weer op tour! De komende maanden kun je ons vinden op verschillende locaties om de Nintendo Switch met verschillende games uit te proberen als je dat nog niet hebt gedaan!

Kom zeker langs om de nieuwste games te spelen of gewoon om plezier te maken met je favoriete spellen, zoals Super Smash Bros. Ultimate, Yoshi’s Crafted World, Pokémon: Let’s Go, Pikachu! & Pokémon: Let’s Go, Eevee!, Super Mario Party en New Super Mario Bros. U Deluxe!

Ben je in een winkelcentrum of op een festival en heb je ons gespot, aarzel dan niet om een controller vast te pakken om alleen, met je vrienden of met je familie op de stand te spelen! Misschien wacht er wel een leuke goodie op je!

En er is goed nieuws want tijdens Popeiland is Super Mario Maker 2 toegevoegd aan de speelbare games van de Nintendo Switch on Tour!

Heb je zin om zelf een level te bouwen in de nieuwste game voor Nintendo Switch? Of speel je liever een level om zo het kasteel van Peach weer op te bouwen? Kom dan zeker langs om deze game uit te proberen en geniet van enorm veel levels! Het spel ligt op vrijdag 28 juni in de winkelrekken.

Meer informatie over de game vind je hier.

Bekijk de tab hierboven voor de locaties en tijden wanneer we in de buurt zullen zijn!

Tot binnenkort!

Sorteren op Datum
26-06-2019

Popeiland - Wachtebeke

Tijd: 13:00 - 19:00
11-05-2019

Médiacité - Luik

Tijd: 10:00 - 18:00
12-05-2019

Mechelen Speeldag

Tijd: 11:00 - 17:00