Facts

Bezoek Nintendo tijdens FACTS!

Ben je klaar voor een avontuur in Galar en om nieuwe Pokémon te ontdekken ? Wil je diverse Gyms bezoeken met als uiteindelijke doel om Pokémon-meester te worden ? Kom dan langs bij de gamebeurs FACTS, die in de Flanders Expo van Gent plaatsvindt op 19 en 20 oktober, om Pokémon Sword en Pokémon Shield voor de Nintendo Switch uit te proberen. Maar dat is niet alles! Nintendo is aanwezig met verschillende games voor de Nintendo Switch-familie waaronder een aantal exclusieve previews

Hieronder vinden jullie alvast een overzicht:

- The Legend of Zelda: Link's Awakening

- Luigi's Mansion 3

- LAYTON’S MYSTERY JOURNEY™: Katrielle en het miljonairscomplot - Deluxe Edition- Super Mario Maker 2

- Super Mario Maker 2

- Mario and Sonic at the Olympic Games Tokyo 2020

- Pokémon Sword en Pokémon Shield

Doe mee aan verschillende competities!

Naast het spelen van verschillende games, kan je ook aan diverse competities deelnemen van games die je zeker kent zoals Mario Kart 8 Deluxe of Super Smash Bros. Ultimate. Iedereen mag meedoen, dus twijfel niet om je ter plaatse in te schrijven.

Er is op het podium een dagprogramma. Bekijk hier het dagprogramma en de wedstrijdvoorwaarden.

Ontvang je unieke Pokémon Shiny Lunala of Shiny Solgaleo–code!

Op de Nintendo-stand ontvang je bij de balie een unieke code om de Shiny Lunala of Shiny Solgaleo te bemachtigen , die je kan activeren in Pokémon (Ultra) Sun en (Ultra) Moon voor de consoles van de Nintendo 3DS-familie. (Zolang de voorraad strekt.)

Heb je Pokémon Sun of Ultra Sun? Dan ontvang je Shiny Lunala

Games: Pokémon Sun/Ultra Sun

Level: 60

Nature: random

Item: Gold Cap

Moves: Moongeist Beam, Psyshock, Moonblast, Moonlight

Heb je Pokémon Moon of Ultra Moon? Dan ontvang je Shiny Solgaleo

Games: Pokémon Moon/Ultra Moon

Level: 60

Nature: random

Item: Gold Bottle Cap

Moves: Sunsteel Strike, Zen Headbutt, Noble Roar, Morning Sun

Speel een Super Mario Maker 2 – level en maak kans op een mooie prijs

Ben jij enorm goed in het maken van creatieve of originele levels in Super Mario Maker 2, of ben jij net degene die alle wereldrecords breekt bij het spelen van de levels van andere bouwers? Als jij binnen een van de twee categorieën valt, zijn we op zoek naar jou!

Lees hier hoe je kunt deelnemen aan de Super Mario Maker Speedrun Challenge!

Hou deze site en de social media-kanalen van Nintendo België in de gaten voor het volledige dagprogramma, verdere aankondigingen en updates.

www.facebook.com/NintendoNL

www.instagram.com/nintendobe

www.twitter.com/NintendoBE_NL

Hopelijk zien we je daar!

Sorteren op Datum
19-10-2019

Facts

www.facts.be Locatie: Flanders Expo, Gent Tijd: 10:00 - 19:00
20-10-2019

Facts

wwww.facts.be Locatie: Flanders Expo, Gent Tijd: 10:00 - 17:00

Naast het spelen van verschillende games, kan je ook aan diverse competities deelnemen van games die je zeker kent zoals Mario Kart 8 Deluxe of Super Smash Bros. Ultimate. Iedereen mag meedoen, dus twijfel niet om je ter plaatse in te schrijven.

Dit is het dagprogramma:

Dagplanning zaterdag 19 oktober:

9.30 - 10.30 uur Super Smash Bros. Ultimate speelsessie

10.30 - 11.30 uur Mario Kart 8 Deluxe speelsessie

11.30 - 12.00 uur Super Mario Maker 2 Speedrun Challenge

12.00 - 12.45 uur Splatoon 2 workshop

12.45 - 13.30 uur Splatoon 2 speelsessie

13.30 - 13.45 Give - away moment

13.45 - 14.00 uur Fotomoment Luigi

14.00 - 15.00 uur Ring Fit Adventure demo

15.00 - 16.30 uur Toernooi Mario Kart 8 Deluxe - Klik hier voor de voorwaarden (PDF, 156 kB)

16.30 - 17.30 uur Toernooi Super Smash Bros. Ultimate - Klik hier voor de voorwaarden (PDF, 132 kB)

17.30 - 18.45 uur Super Smash Bros. Ultimate speelsessie

Dagplanning zondag 20 oktober:

9.30 - 10.30 uur Super Smash Bros. Ultimate speelsessie

10.30 - 11.30 uur Mario Kart 8 Deluxe speelsessie

11.30 - 12.00 uur Splatoon 2 workshop

12.00 - 13.00 uur Splatoon 2 speelsessie

13.00 - 13.15 Give away moment

13.15- 14.15 uur Ring Fit Adventure

14.15 - 15.45 uur Toernooi Mario Kart 8 Deluxe - Klik hier voor de voorwaarden (PDF, 156 kB)

15.45 - 16.45 uur Toernooi Super Smash Bros. Ultimate - Klik hier voor de voorwaarden (PDF, 132 kB)

Hou deze site en de social media-kanalen van Nintendo België in de gaten voor verdere aankondigingen en updates.

Ben jij enorm goed in het maken van creatieve of originele levels in Super Mario Maker 2, of ben jij net degene die alle wereldrecords breekt bij het spelen van de levels van andere bouwers? Als jij binnen een van de twee categorieën valt, zijn we op zoek naar jou voor onze #SuperMarioMaker2 Speedrun Challenge!

Lees hieronder hoe je kan deelnemen aan de Super Mario Maker 2 Speedrun Challenge!

BEN JE EEN SPELER?

Op FACTS kun je aan een Super Mario Maker 2-wedstrijd deelnemen waarbij spelers zo snel mogelijk een bepaald level moeten uitspelen. De snelste tijd wordt steeds genoteerd en als jij aan het einde van het weekend de snelste tijd neerzet, maak je kans op verschillende prijzen!

Als speler heb je de keuze uit verschillende categorieën die aansluiten bij jouw vaardigheden. We vragen je een eerlijke keuze te maken die daadwerkelijk aansluit bij jouw vaardigheden. Let op, per dag mag je maximaal één poging wagen in één categorie. Bij twijfel over de eerlijkheid van jouw keuze kan het personeel jouw deelname ongeldig verklaren. Per categorie zijn er verschillende prijzen te winnen. Hieronder wordt elke categorie kort uitgelegd.

• Makkelijk

Deze categorie is bedoeld voor spelers die niet bekend zijn met Mario- of platform-games, maar toch willen deelnemen aan de wedstrijd. Er kunnen in deze categorie 5 Super Mario Maker 2-goodiebags per beurs gewonnen worden.

• Normaal

Deze categorie is voor de spelers met redelijk wat ervaring in Mario- of platform-games. De gemiddelde speler zal binnen deze categorie vallen. Als je écht verzekerd bent van jouw platforming-skills, kun je kiezen voor een level uit de ‘Moeilijk’ of ‘Supermoeilijk’ categorieën. In deze categorie kunnen er per beurs 2 winnaars een game naar keuze winnen samen met een cool Super Mario Maker 2-strandlaken.

• Moeilijk

Degene die wat meer uitdaging zoeken kunnen kiezen voor de ‘Moeilijk’ categorie. In deze categorie zul je een wat moeilijker level voorgeschoteld krijgen, maar doorgewinterde spelers zullen zonder al te veel problemen het level moeten halen. In deze categorie kunnen er per beurs 2 winnaars een game naar keuze winnen samen met een cool Super Mario Maker 2-strandlaken.

• Supermoeilijk

De laatste categorie is alleen voor diegene die er een sport van maken om alle Wereldrecords in Levelwereld te halen of voor wie de oneindige missie-modus op Supermoeilijk geregeld spelen. Het is zeker geen garantie dat je de eindstreep van het level in deze categorie gaat halen, maar als het lukt wacht er een mooie beloning op je . Per beurs maak je in deze categorie namelijk kans op een Nintendo Switch Lite - systeem.

Lees hier de voowaarden (PDF, 103 kB)

BEN JE EEN MAKER?

Dan heb jij kans dat jouw level uitgekozen wordt om te spelen op FACTS!

Kies een van de bovenstaande categorieën (Makkelijk – Normaal – Moeilijk – Supermoeilijk) en ga aan de slag met het bouwen van een level. Ben je klaar met bouwen en testen? Stuur dan jouw inzending naar event@Nintendo.be inclusief jouw Maker-ID. Wij zullen alle inzendingen per categorie beoordelen en het beste level uitkiezen. Dit level zal vervolgens gespeeld worden op de beurs! Als jouw level uitgekozen wordt, win je een goedgevulde Super Mario Maker 2-goodiebag én een duoticket voor de beurs!

Lees hier de voorwaarden. (PDF, 103 kB)