Belangrijke informatie: de Nintendo Zone-dienst wordt in Europa op 28 maart 2018 stopgezet. Bedankt voor het gebruiken van de Nintendo Zone-dienst.

Gebruik onze handige kaart om overal hotspots te vinden die compatibel zijn met Nintendo 3DS. Bezoek een hotspot om online te gaan, download spannende content maak gebruik van StreetPass-stations om StreetPass-gegevens van andere Nintendo 3DS-eigenaren te ontvangen, zelfs als ze op dat moment niet aanwezig zijn!

19 december 2014: we hebben onze Hotspot Finder bijgewerkt met de nieuwste informatie over de diensten die op elke locatie beschikbaar zijn. Klik op de onderstaande kaart voor meer informatie.

14 november 2013: We hebben de StreetPass-dienst aangepast om ervoor te zorgen dat je de gegevens van tot 6 Mii-personages kunt ontvangen bij een bezoek aan een locatie met een StreetPass-station. Ontmoet meer Mii-personages dan ooit met deze uitbreiding van StreetPass - het kan zelfs gebeuren dat je gegevens ontvangt van een gebruiker uit een compleet ander gebied!

Deze pagina kan niet worden weergegeven op een klein scherm. Bezoek deze pagina op een apparaat met een groter beeldscherm voor een optimale beleving.

Er komt geen ingewikkelde installatie aan te pas. Breng gewoon een bezoek aan een hotspot die compatibel is, zorg dat de draadloze verbinding is ingeschakeld en je Nintendo 3DS-systeem kan helemaal zelf verbinding maken. Zorg dat op je Nintendo 3DS systeemsoftware versie 6.2.0-12E of hoger staat geïnstalleerd om deze dienst te kunnen gebruiken. Bezoek ons klantenservicegedeelte voor meer informatie over systeemupdates.

Terug naar de beginpagina over StreetPass