Nintendo DS

Nintendo DS

Twee schermen

Dankzij twee superscherpe, verlichte lcd-schermen, biedt de Nintendo DS een nieuwe manier van gamen. De mogelijkheden zijn eindeloos. Het ene scherm kan gebruikt worden om de belangrijkste actie weer te geven, terwijl het andere dienst kan doen als plattegrond, inventarisscherm, of om een tweede perspectief op de actie te bieden. De twee schermen kunnen tegelijkertijd gebruikt worden om enorme eindbazen weer te geven!

TM_NDS_DSTouchScreen.png

Touchscreen-technologie

Het onderste scherm maakt gebruik van touchscreen-technologie, zodat je de software met je vingers kunt besturen. Maak tekeningen en stuur ze naar je vrienden met PictoChat, bestuur de actie op het scherm met meer precisie dan ooit tevoren of navigeer met de aanraking van je vingertop door menu's.

TM_NDS_DSGBAcompatibility.png

Game Boy Advance-spellen speelbaar

Het systeem is voorzien van twee openingen. Een daarvan is bedoeld voor DS Game Cards en de ander voor Game Boy Advance-spelcassettes. Alle bestaande GBA-spellen zijn speelbaar op het systeem (alleen in de stand voor één speler).

TM_NDS_Microphone.png

Microfoon

Alle systemen zijn voorzien van een microfoon, zodat je spellen die gebruikmaken van deze functie op nieuwe manieren kunt spelen en met vrienden kunt praten!