Nintendo DSi XL

Nintendo DSi XL

TM_DSi_XL_GenericFeaturesImage_all_v02.png

Functies

Ontdek het plezier dat je kunt beleven aan ingebouwde toepassingen zoals Nintendo DSi Camera en Nintendo DSi Sound. Je kunt je favoriete foto's bewerken en hebt je eigen podcasts en muzieknummers altijd op zak. Pas je systeem verder aan in de Nintendo DSi Shop. Je kunt er je Nintendo DSi Points gebruiken om Nintendo DSiWare aan te schaffen: de steeds groter wordende verzameling spellen en toepassingen die volop gebruikmaken van de vele functies die de Nintendo DSi voor je in petto heeft.

TM_DSi_XL_Camera.png

Nintendo DSi Camera

Bekijk de wereld eens door je Nintendo DSi of Nintendo DSi XL, met de twee ingebouwde camera’s. Je kunt gemaakte foto’s opslaan in het interne geheugen of op een externe SD-kaart, om ze vervolgens te bewerken met 11 verschillende fotolenzen. Houd je eigen fotodagboek bij en deel je favoriete kiekjes draadloos met vrienden!

Let op: de mogelijkheid om foto's direct vanuit de Nintendo DSi Camera-applicatie naar Facebook te uploaden, is beëindigd. Het blijft mogelijk om met de camera van de Nintendo DSi foto's te maken en deze op Facebook te plaatsen, door de beelden op te slaan op een SD-kaart en ze via een computer te uploaden.

TM_DSi_XL_Sound.png

Nintendo DSi Sound

Neem je muziek overal mee naartoe en speel ermee! Door nummers en podcasts als AAC-bestanden op te slaan op een SD-kaart, heb je je verzameling favoriete audio altijd bij de hand. Neem geluiden op met de ingebouwde microfoon en bewerk ze heel eenvoudig en op een leuke manier in Nintendo DSi Sound. Het Enhanced Sound System zorgt ervoor dat je muziek fantastisch klinkt, met of zonder hoofdtelefoon.

TM_DSi_XL_ShopDSiPoints.png

Nintendo DSi Shop

Zoals we eerder hebben aangekondigd, wordt de Nintendo DSi Shop in 2017 stopgezet. Deze onlinedienst voor de Nintendo DSi en Nintendo DSi XL is in 2009 van start gegaan.

Vanaf vrijdag 31 maart 2017 (23:59 uur) kun je niet langer content kopen of gratis software downloaden in de Nintendo DSi Shop. De mogelijkheid om software opnieuw te downloaden wordt op een later moment uitgeschakeld.

Zelfs na de stopzetting van de Nintendo DSi Shop, zal de meeste Nintendo DSiWare nog steeds verkrijgbaar zijn in de Nintendo eShop op de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Ga voor meer informatie naar Service en info.