Online

Online

Sinds 20 mei 2014 is de Nintendo Wi-Fi Connection-dienst stopgezet en zijn de onlinefuncties (zoals online spelen, matchmaking, competities en ranglijsten) voor Nintendo DS-/DSi-software en Wii-software niet meer beschikbaar. Ga naar Klantenservice voor meer informatie.

TM_DS_GetConnectedWithTheWorld.png

Maak een verbinding met de wereld

Met Nintendo DS-systemen kun je veel meer dan in je eentje een spel spelen. Er zijn verschillende manieren om een verbinding te maken – met andere mensen, voor nieuwe informatie en extra spelinhoud.

TM_DS_WirelessPlay.png

Draadloos spelen

Bevinden jij en je vrienden zich in dezelfde ruimte en willen jullie samen spelen of voorwerpen uitwisselen? En is er zo snel geen internetverbinding beschikbaar? Dan is een lokale, draadloze verbinding voor de ideale oplossing!

TM_DS_NintendoWi_Fi.png

Nintendo Wi-Fi Connection

Alle Nintendo DS-systemen kunnen gebruikmaken van de Nintendo Wi-Fi Connection, Nintendo's eigen internetdienst waarmee spelers online samen kunnen spelen en nieuwe, spannende spelinhoud kunnen downloaden.

TM_DSi_XL_ShopDSiPoints.png

Nintendo DSiWare

Als je in het bezit bent van een Nintendo DSi of een Nintendo DSi XL, dan kun je over het internet surfen en exclusieve Nintendo DSiWare-spellen downloaden in de Nintendo DSi Shop!