• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Lidmaatschapsopties

    Start een gratis proefperiode van 7 dagen!

    Je kunt de Nintendo Switch Online-ledenservice zeven dagen gratis uitproberen! Ga naar de Nintendo eShop op je Nintendo Switch-systeem en kies de Nintendo Switch Online-optie aan de linkerkant om je proefperiode te activeren.

    Opmerking: per Nintendo-account is er één gratis proefperiode beschikbaar. Tijdens deze proefperiode kun je online spelen, voicechatten via de smartphone-app en de opslagcloud en Nintendo Switch Entertainment System - Nintendo Switch Online- en Game Boy - Nintendo Switch Online-services gebruiken. Het is tijdens de proefperiode niet mogelijk om Nintendo Entertainment System-controllers te kopen.

    Als je automatisch verlengen hebt ingesteld, zal je lidmaatschap worden verlengd als je proefperiode van zeven dagen voorbij is. Je koopt dan automatisch een lidmaatschap van één maand (30 dagen). Als je geen lidmaatschap wilt kopen, kun je de automatische verlenging beëindigen tijdens de gratis proefperiode. Er zullen je dan geen kosten in rekening worden gebracht.

    Prijzen van Nintendo Switch Online

    Voor een enkele account

    Individueel lidmaatschap

    12 maanden
    (365 dagen)
    € 19,99
    3 maanden
    (90 dagen)
    € 7,99
    1 maand
    (30 dagen)
    € 3,99
    12 maanden
    (365 dagen)
    € 39,99

    Met maximaal acht accounts

    Familielidmaatschap

    12 maanden
    (365 dagen)
    € 34,99
    12 maanden
    (365 dagen)
    € 69,99

    Als je een familiegroep aanmaakt, kunnen maximaal acht Nintendo-accounts de Nintendo Switch Online-ledenservice onder één familielidmaatschap gebruiken!

    Wat is een familiegroep?

    Heb je al een individueel lidmaatschap, maar wil je liever overstappen naar een familielidmaatschap? Vanaf 1 oktober 2019 gelden de resterende dagen van je individuele lidmaatschap als korting* wanneer je een familielidmaatschap koopt.** Meer informatie, zoals het kortingsbedrag, wordt later bekendgemaakt op de pagina met productinformatie.

    *Gebruikers van de proefperiode van zeven dagen komen niet in aanmerking voor een korting.

    **Deze korting kan niet worden toegepast op een familielidmaatschap dat met een downloadcode is gekocht.

    Om een familielidmaatschap te kopen moet je minimaal 18 jaar oud zijn.

    Je huidige lidmaatschap veranderen naar een lidmaatschap van Nintendo Switch Online + Uitbreidingspakket

    Als je al een Nintendo Switch Online-lidmaatschap hebt en je dit wilt omwisselen naar een lidmaatschap van Nintendo Switch Online + Uitbreidingspakket, krijg je daarvoor korting* op basis van het resterende aantal dagen** van je huidige lidmaatschap. Deze korting kan oplopen tot de onderstaande prijs voor het lidmaatschap van Nintendo Switch Online + Uitbreidingspakket.

    Wisselen van een individueel Nintendo Switch Online-lidmaatschap: € 0,05 per dag

    Wisselen van een Nintendo Switch Online-familielidmaatschap: € 0,09 per dag

    Als je bijvoorbeeld nog 100 dagen over hebt van je individuele Nintendo Switch Online-lidmaatschap, kun je naar een individueel lidmaatschap van Nintendo Switch Online + Uitbreidingspakket wisselen met € 5,00 korting (100 x € 0,05), wat de totale prijs verlaagd van € 39,99 naar € 34,99.

    Nadat je een lidmaatschap van Nintendo Switch Online + Uitbreidingspakket hebt gekocht, zal je huidige Nintendo Switch Online-lidmaatschap komen te vervallen.

    Ontdek hier hoeveel korting er zal worden toegepast.

    *Gebruikers van de gratis proefperiode van 7 dagen komen niet in aanmerking voor een korting. Deze korting kan niet worden toegepast op een lidmaatschap van Nintendo Switch Online + Uitbreidingspakket dat met een downloadcode is gekocht.

    **Voor sommige valuta's (DKK, SEK, NOK) wordt de korting berekend op basis van een periode van meerdere dagen. Voor deze valuta's, in gevallen waarin het resterende aantal dagen voor je individuele lidmaatschap niet gelijkelijk deelbaar is door het aantal dagen dat is gebruikt om de korting te berekenen, wordt het resterende aantal naar beneden afgerond.

    Hoe kun je lid worden?

    Nintendo eShop op de Nintendo Switch

    Je kunt lid worden door naar de Nintendo Switch Online-sectie aan de linkerkant van de Nintendo eShop op je Nintendo Switch te gaan.

    Word lid via de Nintendo eShop en ontvang een proefperiode van zeven dagen (alleen als individueel lidmaatschap). Let erop dat automatische verlenging van toepassing is.

    Officiële website

    Je kunt een lidmaatschap kopen op de officiële website van Nintendo. Zorg dat je op de website bent ingelogd op de juiste Nintendo-account voordat je je aankoop doet.

    Lidmaatschap kopen

    Bij bepaalde winkels

    Je kunt betaalde Nintendo Switch Online-lidmaatschapskaarten (alleen voor individuele lidmaatschappen) kopen bij bepaalde winkels en webshops. Gebruik daarvoor de code in de Nintendo eShop op je Nintendo Switch.

    Softwarebundels

    Er zijn bundels te koop die een bepaalde game en een Nintendo Switch Online-lidmaatschap bevatten. Sommige bundels zijn goedkoper dan wanneer je de game en het lidmaatschap los zou kopen.

     

    Automatische verlenging

    Als je een lidmaatschap van Nintendo Switch Online koopt en ervoor kiest om automatische verlenging te activeren, wordt deze geactiveerd met dezelfde geldigsheidsperiode als het lidmaatschap dat je hebt gekocht. Wanneer automatische verlenging is geactiveerd, wordt het lidmaatschap pas twee dagen voor het einde van de dan lopende periode automatisch verlengd. Je kunt de automatische verlenging op elk gewenst moment beëindigen via de Nintendo eShop of op deze website in de instellingen van je Nintendo-account.

    Voor elke automatische verlenging wordt de prijs van de automatische verlenging van je Nintendo eShop-tegoed afgeschreven. Als je niet voldoende Nintendo eShop-tegoed hebt, en zolang je ALLEEN TEGOED niet hebt geselecteerd, wordt de prijs van de automatische verlenging afgeschreven van je creditcard of de PayPal-account die aan je Nintendo-account is gekoppeld en is ingesteld als betalingsmethode voor automatische verlenging op het moment dat de automatische verlenging plaatsvindt.

    Je kunt je betalingsmethode voor automatische verlenging op elk gewenst moment wijzigen in de instellingen voor passen in je accountinformatie. Deze kun je vinden in de Nintendo eShop.

    De functie voor automatische verlenging is niet beschikbaar voor Nintendo-accountgebruikers die jonger zijn dan 18 jaar.

    Houd er rekening mee dat je de land- of regio-instelling van je Nintendo-account niet kunt wijzigen als automatische verlenging is geactiveerd. Om de land- of regio-instelling te wijzigen moet je eerst alle automatische verlengingen beëindigen.

    Als je een familielidmaatschap koopt of verkrijgt, wordt de automatische verlenging beëindigd voor elk individueel lidmaatschap dat voor jou of voor leden van je familiegroep actief is. De automatische verlenging wordt echter niet beëindigd voor gebruikers die al een individueel lidmaatschap of familielidmaatschap met automatische verlenging hadden voordat ze lid werden van de familiegroep. Om een voorbeeld te geven: als een gebruiker een individueel lidmaatschap heeft en dan lid wordt van een familiegroep, moet deze persoon alsnog het individuele lidmaatschap beëindigen.