CI_NSwitch_NintendoeShopCreditBundle_Voucher_nlNL~1.png

Zolang de voorraad strekt!

CI_NSwitch_NintendoeShopCreditBundle_Packshot_nlNL.png

Bundel: Nintendo Switch + € 35 Nintendo eShop-tegoed

Voor een beperkte tijd is er een speciale Nintendo Switch-bundel verkrijgbaar*, met daarin een downloadcode die je kunt inwisselen voor € 35 Nintendo eShop-tegoed! Ga in de winkel op zoek naar Nintendo Switch-bundels (neonblauw / neonrood en grijs) met specifiek gemarkeerde verpakkingen en profiteer van deze speciale aanbieding voordat het te laat is, want op = op!

Waar kan ik die € 35 aan uitgeven?

Games

Je kunt je tegoed uitgeven aan meer dan 2000 Nintendo Switch-games die te downloaden zijn in de Nintendo eShop!**

 

Downloadbare content

Je kunt nog meer actie en avonturen beleven met downloadbare content!***

 

Nintendo Switch Online

SQ_NSwitch_NintendoSwitchOnline_B.jpg
SQ_NSwitchDS_Tetris99.jpg

Met een Nintendo Switch Online-lidmaatschap kun je online spelen met vrienden en spelers van over de hele wereld***, heb je toegang tot een groeiende collectie NES-games, kun je profiteren van exclusieve aanbiedingen zoals TETRIS® 99, en meer!

Je zou je € 35 Nintendo eShop-tegoed bijvoorbeeld kunnen gebruiken om een individueel lidmaatschap van 12 maanden te kopen en het resterende tegoed gebruiken om een game als Mario Kart 8 Deluxe aan te schaffen en online te racen!

 

Nintendo Switch-gamevouchers

CI_NSwitch_NintendoSwitchOnline_ExclusiveOffersForMembers_TicketBanner_nlNL.jpg

Nintendo Switch-gamevouchers: met het Nintendo Switch-gamevouchersprogramma kun je twee games goedkoper krijgen! Leden van Nintendo Switch Online kunnen een set van twee vouchers kopen voor € 99 en kunnen elke voucher vervolgens inwisselen voor een downloadversie van een van de games uit de programmacatalogus. Op die manier kun je dus twee games voor een lagere prijs kopen!

Je zou je € 35 Nintendo eShop-tegoed bijvoorbeeld kunnen gebruiken om een individueel Nintendo Switch Online-lidmaatschap van 12 maanden te kopen en het resterende tegoed gebruiken bij de aankoop van de gamevouchers.

 

Zo gebruik je je Nintendo eShop-tegoed via deze website

 1. Open een internetbrowser en ga naar https://ec.nintendo.com/redeem
 2. Kies INLOGGEN, voer het e-mailadres en wachtwoord van je Nintendo-account in en kies opnieuw INLOGGEN.
 3. Als je al bent ingelogd, controleer dan de gebruikersnaam in de rechterbovenhoek om te bevestigen dat je bent ingelogd op de juiste Nintendo-account.
 4. Voer de downloadcode van 16 cijfers in en kies VERDER.
 5. Voer het wachtwoord van je Nintendo-account opnieuw in indien dat gevraagd wordt en kies vervolgens CODE GEBRUIKEN om het proces te voltooien.
  • Zodra dit proces is voltooid, ontvang je ter bevestiging ook een e-mail op het e-mailadres dat is gekoppeld aan je Nintendo-account.


Zo gebruik je je Nintendo eShop-tegoed

 1. Kies NINTENDO eSHOP in het HOME-menu om de Nintendo eShop te starten.
 2. Kies de account die je wilt gebruiken.
 3. Kies CODE GEBRUIKEN aan de linkerkant van het scherm.
 4. Voer de prepaidcode van 16 cijfers in en bevestig je keuze.
 5. Kies OKÉ en TEGOED AANVULLEN. Het bedrag wordt automatisch toegevoegd aan je tegoed.

Opmerking: Je hebt een internetverbinding en een Nintendo-account nodig om de Nintendo eShop voor de Nintendo Switch te starten.

*In de winkel kun je meer informatie krijgen over de beschikbaarheid van dit product.

**Om downloadgames te kopen of demo's en gratis software te downloaden in de Nintendo eShop via de officiële website heb je een Nintendo-account nodig die is gekoppeld aan je Nintendo Switch-systeem. Je moet je systeem hebben geregistreerd als het hoofdsysteem voor jouw Nintendo-account. Dit doe je door de Nintendo eShop minstens één keer te bezoeken op het systeem waarop je de software wilt downloaden. Om automatisch software te downloaden moet je de nieuwste systeemupdate voor je systeem hebben uitgevoerd en de functie voor automatisch downloaden inschakelen. Bovendien heb je genoeg vrije ruimte nodig om het downloaden te voltooien. Ga voor meer informatie naar Service en info. Aankopen en demodownloads die op de website van Nintendo zijn voltooid, worden verwerkt via de Nintendo eShop.

***Om online te spelen heb je een internetverbinding nodig. Om onlinediensten te gebruiken moet je een Nintendo-account aanmaken en akkoord gaan met de bijbehorende overeenkomst. Het Nintendo-account-privacybeleid is van toepassing. Sommige onlinediensten zijn mogelijk niet in alle landen beschikbaar. Om online te spelen heb je een betaald onlinelidmaatschap nodig. Ontdek meer over de betaalde ledenservice.