Geniet van competitieve en coöperatieve online-gaming

Als je lid wordt van de betaalde Nintendo Switch Online-ledenservice, kun je in ondersteunde games spelen met of tegen vrienden die ver weg wonen, of met of tegen rivalen van over de hele wereld.

Je kunt ook de smartphone-app voor Nintendo Switch Online gebruiken om in ondersteunde games te voicechatten* terwijl je speelt. Perfectioneer de strategie met je Splatoon 2-team, of maak gewoon een praatje met andere racers in Mario Kart 8 Deluxe!


*Je hebt een compatibele smartphone of tablet en een internetverbinding nodig om de Nintendo Switch Online-app te kunnen gebruiken. Op het gebruik van mobiele data kunnen extra kosten voor van toepassing zijn.

Je hebt een Nintendo-account en een actief betaald Nintendo Switch Online-lidmaatschap nodig om de service te kunnen gebruiken. De dienst kan alleen worden gebruikt door Nintendo-accounthouders van 13 jaar of ouder. Om beperkingen voor de Nintendo Switch Online-app in te stellen, ga je naar je smartphone- of tablet-instellingen. De app 'Ouderlijk toezicht voor Nintendo Switch' bevat geen instellingen voor de Nintendo Switch Online-app.

CI_NSWITCH_Nintendo_SwitchOnline_OnlinePlay_Slider_Background.jpg
SQ_NSwitchDS_Tetris99.jpg
SQ_NSwitch_SuperSmashBrosUltimate_02.jpg
SQ_NSwitch_SuperMarioParty.jpg
SQ_NSwitch_Splatoon2.jpg
SQ_NSwitch_Minecraft.jpg
SQ_NSwitch_MarioTennisAces.jpg
SQ_NSwitch_MarioKart8Deluxe.jpg
SQ_NSwitch_EASportsFifa19.jpg
SQ_NSwitch_Arms.jpg
SQ_3DS_SushiStrikerTheWayOfSushido.jpg
SQ_NSwitch_NBA2K19.jpg
CI_SQ_NSwitch_RocketLeague.jpg