• {{pageTitle}}

  , {{gameSystem}}

  Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

 • Prijzen van Nintendo Switch Online

  Voor een enkele account

  Individueel lidmaatschap

  1 maand
  (30 dagen)

  € 3,99

  3 maanden
  (90 dagen)

  € 7,99

  12 maanden
  (365 dagen)

  € 19,99

  De voordeligste keuze! Bespaar 58%!

  In vergelijking met de kosten voor twaalf individuele abonnementen van één maand.

  Met maximaal acht accounts

  Familielidmaatschap

  12 maanden
  (365 dagen)

  € 34,99

  Als je een familiegroep aanmaakt, kunnen maximaal acht Nintendo-accounts de Nintendo Switch Online-ledenservice onder één familielidmaatschap gebruiken!

  Wat is een familiegroep?

  Heb je al een individueel lidmaatschap, maar wil je liever overstappen naar een familielidmaatschap? Vanaf 1 oktober 2019 gelden de resterende dagen van je individuele lidmaatschap als korting* wanneer je een familielidmaatschap koopt.** Meer informatie, zoals het kortingsbedrag, wordt later bekendgemaakt op de pagina met productinformatie.

  *Gebruikers van de proefperiode van zeven dagen komen niet in aanmerking voor een korting.

  **Deze korting kan niet worden toegepast op een familielidmaatschap dat met een downloadcode is gekocht.

  Om een familielidmaatschap te kopen moet je minimaal 18 jaar oud zijn.

  Kies dit lidmaatschap

  Nintendo eShop-prijzen. Alle prijzen zijn inclusief btw.
  Word lid via de Nintendo eShop en ontvang een gratis proefperiode van zeven dagen (alleen als individueel lidmaatschap).

  Als je een Nintendo Switch Online-lidmaatschap koopt, wordt automatische verlenging geactiveerd met dezelfde geldigheidsperiode als het lidmaatschap. De functie voor automatische verlenging is niet beschikbaar voor Nintendo-accountgebruikers die jonger zijn dan 18 jaar.

  Meer informatie

   

  Bundels met game + lidmaatschap!

  Er zijn bundels te koop die een bepaalde game en een Nintendo Switch Online-lidmaatschap bevatten. Sommige bundels zijn goedkoper dan wanneer je de game en het lidmaatschap los zou kopen.

  Hoe kun je lid worden?

  Nintendo eShop op de Nintendo Switch

  CI_NSwitch_Online_Pricing_Join_eShop_Logo.png

  Je kunt lid worden door naar de Nintendo Switch Online-sectie aan de linkerkant van de Nintendo eShop op je Nintendo Switch te gaan.

  Word lid via de Nintendo eShop en ontvang een proefperiode van zeven dagen (alleen als individueel lidmaatschap). Let erop dat automatische verlenging van toepassing is.


  Officiële website

  CI_NSwitch_Online_Pricing_Join_Website.jpg

  Je kunt een lidmaatschap kopen op de officiële website van Nintendo.

  Zorg dat je bent ingelogd op de juiste Nintendo-account op de website voordat je een lidmaatschap koopt.

  Lidmaatschap kopen


  Bij bepaalde winkels

  CI_NSwitch_Online_Pricing_Join_Membership_Card_NL.png

  Je kunt betaalde Nintendo Switch Online-lidmaatschapskaarten (alleen voor individuele lidmaatschappen) kopen bij bepaalde winkels en webshops. Gebruik daarvoor de code in de Nintendo eShop op je Nintendo Switch.


  Je kunt een lidmaatschap kopen met je Nintendo eShop-tegoed.
  Je kunt een Nintendo eShop Card, creditcard of Paypal gebruiken om je tegoed aan te vullen.

  Automatische verlenging

  Als je een lidmaatschap van Nintendo Switch Online koopt, wordt automatische verlenging geactiveerd met dezelfde geldigsheidsperiode als het lidmaatschap. Wanneer automatische verlenging is geactiveerd, wordt de pas twee dagen voor het einde van de dan lopende periode automatisch verlengd. Je kunt de automatische verlenging op elk gewenst moment beëindigen via de Nintendo eShop.

  Voor elke automatische verlenging wordt de prijs van de automatische verlenging van je Nintendo eShop-tegoed afgeschreven. Als je niet voldoende Nintendo eShop-tegoed hebt, en zolang je ALLEEN TEGOED niet hebt geselecteerd, wordt de prijs van de automatische verlenging afgeschreven van je creditcard of de PayPal-account die aan je Nintendo-account is gekoppeld en is ingesteld als betalingsmethode voor automatische verlenging op het moment dat de automatische verlenging plaatsvindt.

  Je kunt je betalingsmethode voor automatische verlenging op elk gewenst moment wijzigen in de instellingen voor passen in je accountinformatie. Deze kun je vinden in de Nintendo eShop.


  De functie voor automatische verlenging is niet beschikbaar voor Nintendo-accountgebruikers die jonger zijn dan 18 jaar.

  Houd er rekening mee dat je de land- of regio-instelling van je Nintendo-account niet kunt wijzigen als automatische verlenging is geactiveerd. Om de land- of regio-instelling te wijzigen moet je eerst alle automatische verlengingen beëindigen.

  Als je een familielidmaatschap koopt of verkrijgt, wordt de automatische verlenging beëindigd voor elk individueel lidmaatschap dat voor jou of voor leden van je familiegroep actief is. De automatische verlenging wordt echter niet beëindigd voor gebruikers die al een individueel lidmaatschap of familielidmaatschap met automatische verlenging hadden voordat ze lid werden van de familiegroep. Om een voorbeeld te geven: als een gebruiker een individueel lidmaatschap heeft en dan lid wordt van een familiegroep, moet deze persoon alsnog het individuele lidmaatschap beëindigen.