Geniet als lid van exclusieve bonussen!

Leden van Nintendo Switch Online kunnen profiteren van exclusieve producten, zoals Nintendo Entertainment System-controllers die je voor NES-games op de Nintendo Switch kunt gebruiken. In de toekomst komen er nog meer producten.


Een exclusief product voor leden

Nintendo Entertainment System-controllers

Met een betaald Nintendo Switch Online-lidmaatschap heb je de mogelijkheid om Nintendo Entertainment System-controllers voor de Nintendo Switch te kopen en NES-games in authentieke stijl te spelen! Deze bundel met twee draadloze controllers biedt de perfecte manier om alleen of met je vrienden klassieke NES-games te spelen.

  • Trouw aan het originele model: speel NES-games op authentieke wijze met deze klassieke controllers.
  • Opnieuw oplaadbare batterij: maak de controllers vast aan het Nintendo Switch-systeem om ze op te laden.
  • Twee controllers: verkrijgbaar als bundel met twee controllers voor competitief en coöperatief plezier.

Inhoud

Controller x2
Handleiding

Exclusieve uitrusting voor Splatoon 2

Als je een lidmaatschap van twaalf maanden koopt, krijg je een downloadcode voor een exclusieve Splatoon 2-uitrusting met een Nintendo Switch Online-thema!

De downloadcode zal vanaf oktober 2018 naar het e-mailadres worden gestuurd dat is gekoppeld aan je Nintendo-account. Als het lidmaatschap is gekocht met een kinderaccount, zal de code naar het e-mailadres van de ouder of voogd worden gestuurd. Als je een familielidmaatschap koopt, krijg je acht codes, zelfs als er minder dan acht Nintendo-accounts geregistreerd staan onder de familiegroep.
TETRIS® 99

99 spelers… maar slechts één winnaar! TETRIS® 99 is de iconische puzzelgame zoals je die nog nooit hebt gezien. Lukt het jou de andere 98 spelers online te verslaan?

TETRIS® is exclusief verkrijgbaar voor leden van Nintendo Switch Online. Je speelt TETRIS® 99 tenslotte online tegen andere spelers van over de hele wereld!

Tetris ® & © 1985-2019 Tetris Holding.
© 2019 Nintendo


Je kunt per Nintendo-account één bestelling plaatsen. Ga naar de My Nintendo Store voor meer informatie over de beschikbaarheid van dit product.

Opmerking: Nintendo Entertainment System-controllers kunnen alleen worden gebruikt als ze zijn losgemaakt van het Nintendo Switch-systeem, en zijn alleen geschikt om NES-games van Nintendo Switch Online te spelen. Je kunt Nintendo Entertainment System-controllers opladen door ze aan het Nintendo Switch-systeem vast te maken.