• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Haal meer uit je Nintendo Switch

    nso_icons_header.png
    Haal het beste uit je ervaring op de Nintendo Switch – met online spelen, de opslagcloud, klassieke games en meer met een Nintendo Switch Online-lidmaatschap!
    CI_NSwitch_NintendoSwitchOnline_OnlinePlay_Banner.jpg

    Voordelen

    Profiteer van een reeks voordelen, zoals de mogelijkheid om ondersteunde Nintendo Switch-games online te spelen, toegang tot een groeiende collectie van meer dan 100 NES-, Super NES- en Game Boy-games, exclusieve aanbiedingen en nog veel meer!

    Nintendo Switch Online + Uitbreidingspakket

    Met deze lidmaatschapsoptie krijg je toegang tot alle voordelen van het standaard Nintendo Switch Online-lidmaatschap, plus een groeiende collectie van klassieke Nintendo 64-, Game Boy Advance- en SEGA Mega Drive-games, en toegang tot downloadbare uitbreidingen voor bepaalde Nintendo Switch-games.

    CI_NSwitch_NSO_MembershipOptions.jpg

    Lidmaatschapsopties

    Er zijn verschillende lidmaatschapsopties beschikbaar, waaronder individuele lidmaatschappen en familielidmaatschappen. Bovendien kun je Nintendo Switch Online 7 dagen gratis uitproberen!

    overview_membership_icon.png

    Toegang vanuit het HOME-menu

    CI_NSwitch_Switch_Home_Menu_Hardware_V2.png

    Je opent de Nintendo Switch Online-app via het HOME-menu op je spelsysteem. Op die manier kun je alle onlinediensten, het laatste nieuws, missies en beloningen en je huidige lidmaatschapsstatus bekijken.

    Veelgestelde vragen

    CI_NSwitch_NSO_FAQ.png

    Heb je vragen over Nintendo Switch Online?