• {{pageTitle}}

  , {{gameSystem}}

  Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

 • Nintendo eShop

  Ga naar de spelpagina's op onze website om games te kopen en ze direct op je systeem te downloaden!
  Made_In_Benelux_Website_2000_x_1000.png

  Made in Benelux: ontdek games van lokale ontwikkelaars!

  Wist je dat een aantal games in de Nintendo-eShop gewoon bij jou in de buurt zijn ontwikkeld? Houd je wel van een beetje actie? Dan is het knotsgekke Guns, Gore & Cannoli 2 van het Kontichse Crazy Monkey Studios misschien iets voor jou! Speel je liever chaotische multiplayer-games? Trek dan je cowboylaarzen aan voor Bombslinger, een Wild West actiegame geïnspireerd door het klassieke Bomberman! Gewoon in Brussel ontwikkeld door studio Mode4!

  Games die in de Benelux zijn ontwikkeld:

  België & Luxemburg

  Nederland

  *Alle genoemde prijzen hebben betrekking op de prijs van de software in de Nintendo eShop en alle andere producten die worden aangeboden in de My Nintendo Store. Alle getoonde prijzen zijn inclusief btw.

  ***Om via de officiële website downloadgames te kopen of om demo's en gratis software te downloaden in de Nintendo eShop, heb je een Nintendo-account nodig. Ook moet je de Nintendo eShop ten minste één keer hebben bezocht op het systeem waarop je de software wilt downloaden. Als je software wilt downloaden op een Wii U of Nintendo 3DS-systeem, moet je je Nintendo-account ook koppelen aan een Nintendo Network ID. Het tegoed dat je gebruikt via je je Nintendo-account moet worden samengevoegd met het tegoed voor je Nintendo Network ID. Om automatisch software te downloaden moet je op je systeem de nieuwste systeemupdate hebben uitgevoerd, moet je je systeem met het internet verbinden en moet je de functie voor automatisch downloaden hebben ingeschakeld. Bovendien heb je voldoende opslagruimte nodig op je systeem om het downloaden te kunnen uitvoeren. Ga voor meer informate naar Service en info. Aankopen via de Nintendo-website worden betaald met je Nintendo eShop-tegoed.