• {{pageTitle}}

  , {{gameSystem}}

  Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

 • 4x1_eShop_PlayOnSale2024_NL.jpg

  De Play On Sale is begonnen!

  Pak je controller en duik in je volgende Nintendo Switch-game, met kortingen tot wel 70% op allerlei soorten games in de Nintendo eShop – nog tot 25 februari.

  Persoonlijke aanbevelingen voor jou:

  Deze aanbevelingen zijn gebaseerd op verschillende criteria, zoals je gamegeschiedenis. Een momentje… we bereiden je aanbevelingen voor!

  Om hier persoonlijke aanbevelingen te zien moet je inloggen en in de instellingen van je Nintendo-account de optie activeren waarmee wij aanbiedingen en aanbevelingen op jou kunnen afstemmen. Om hier persoonlijke aanbevelingen te zien moet je in de instellingen van je Nintendo-account de optie activeren waarmee wij aanbiedingen en aanbevelingen op jou kunnen afstemmen. Helaas, we hebben op dit moment geen aanbevelingen voor je! Helaas, we hebben op dit moment geen aanbevelingen voor je! Meer informatie

  Om hier persoonlijke aanbevelingen te zien moet je inloggen en in de instellingen van je Nintendo-account de optie activeren waarmee wij aanbiedingen en aanbevelingen op jou kunnen afstemmen.

  Meer informatie

  Persoonlijke aanbevelingen voor jou:

  Deze aanbevelingen zijn gebaseerd op verschillende criteria, zoals je gamegeschiedenis. Een momentje… we bereiden je aanbevelingen voor!


  *Om downloadgames te kopen of demo's en gratis software te downloaden in de Nintendo eShop via de officiële website heb je een Nintendo-account nodig die is gekoppeld aan je Nintendo Switch-systeem. Je moet je systeem hebben geregistreerd als het hoofdsysteem voor jouw Nintendo-account. Dit doe je door de Nintendo eShop minstens één keer te bezoeken op het systeem waarop je de software wilt downloaden. Om automatisch software te downloaden moet je de nieuwste systeemupdate voor je systeem hebben uitgevoerd en de functie voor automatisch downloaden inschakelen. Bovendien heb je genoeg vrije ruimte nodig om het downloaden te voltooien. Ga voor meer informatie naar Service en info. Aankopen en demodownloads die op de website van Nintendo zijn voltooid, worden verwerkt via de Nintendo eShop.