Nintendo eShop

Ga naar de spelpagina's op onze website om games te kopen en ze direct op je systeem te downloaden!
H4x1_NintendoeShop_HighlightsOfeShop_nlNL.jpg

Kortingsactie: Nintendo eShop-essentials

Tot en met 13 oktober zijn er meer dan 150 Nintendo Switch-games in de aanbieding als onderdeel van onze Nintendo eShop-essentials-actie!

Check enkele van de games hieronder*, of klik op de onderstaande link om de volledige lijst met games te bekijken:

 

Nintendo Switch-hoogtepunten

SQ_MyNintendo_Logo.jpg

Krijg 5% terug in gouden punten!

Vergeet niet dat je met My Nintendo gouden punten kunt ontvangen voor elke aankoop die je op je systeem in de Nintendo eShop of via deze website doet!

Voor elke aankoop in de Nintendo eShop krijg je gouden punten ter waarde van 5% van het totaal betaalde bedrag. Je kunt deze punten als korting gebruiken voor je volgende aankoop in de Nintendo eShop! (1 gouden punt = € 0,01)

Kom meer te weten

Nintendo-account

Om games via de officiële Nintendo of Europe-website te kopen heb je een Nintendo-account nodig. Als je nog geen account hebt, ga dan naar https://accounts.nintendo.com om je gratis te registreren.

*Om downloadgames te kopen of demo's en gratis software te downloaden in de Nintendo eShop via de officiële website heb je een Nintendo-account nodig die is gekoppeld aan je Nintendo Switch-systeem. Je moet je systeem hebben geregistreerd als het hoofdsysteem voor jouw Nintendo-account. Dit doe je door de Nintendo eShop minstens één keer te bezoeken op het systeem waarop je de software wilt downloaden. Om automatisch software te downloaden moet je de nieuwste systeemupdate voor je systeem hebben uitgevoerd en de functie voor automatisch downloaden inschakelen. Bovendien heb je genoeg vrije ruimte nodig om het downloaden te voltooien. Ga voor meer informatie naar Service en info. Aankopen en demodownloads die op de website van Nintendo zijn voltooid, worden verwerkt via de Nintendo eShop.