Welkom bij de Nintendo-klantenservice

Krijg hulp voor je Nintendo-systemen, -software en -diensten

Draadloze adapter

 1. Verifieer of het betreffende spel de draadloze adapter ondersteunt.
 2. Is de draadloze adapter op de juiste manier bevestigd? Je kunt hier meer over lezen in de sectie over de draadloze adapter onder Accessoires.
 3. Voldoet het betreffende spel aan alle voorwaarden voor het gebruik van de draadloze adapter? Zijn er bijvoorbeeld het juiste aantal spelcassettes aanwezig en het juiste aantal spelers en speellocaties? Lees de handleiding van het spel in kwestie voor meer informatie.
 4. Zijn de draadloze adapters van de verschillende spelers maximaal 3 meter van elkaar verwijderd?
 5. Verifieer of de draadloze adapter wel functioneert als alle adapters naar elkaar wijzen en als de verbinding niet onderbroken wordt door mensen, muren, voorwerpen of andere apparaten die van een draadloze verbinding gebruik maken.
 6. Hebben de verschillende Game Boy-systemen nog genoeg energie? Indien nodig, probeer nieuwe batterijen in de Game Boy Advance-systemen of sluit de Game Boy Advance SP of Game Boy Player aan op het elektriciteitsnet.
 7. Probeer de draadloze adapter in een andere Game Boy Advance, een Game Boy Advance SP of een Game Boy Player en/of probeer een ander spel dat gebruik maakt van de draadloze adapter in jouw Game Boy Advance.
 • Als de draadloze adapter wel functioneert met een andere Game Boy Advance, een Game Boy Advance SP of een Game Boy Player, dien je de Game Boy Advance en de draadloze adapter op te sturen, zodat ze gerepareerd of vervangen kunnen worden. Kijk op de contactpagina voor de juiste contactgegevens.
 • Als de draadloze adapter ook niet functioneert met een andere Game Boy Advance, een Game Boy Advance SP of een Game Boy Player, dien je de draadloze adapter op te sturen, zodat hij gerepareerd of vervangen kan worden. Kijk op de contactpagina voor de juiste contactgegevens.
 • Als een ander spel dat gebruik maakt van de draadloze adapter wel functioneert in jouw Game Boy Advance en met behulp van jouw draadloze adapter, dien je het oorspronkelijke spel op te sturen, zodat het gerepareerd of vervangen kan worden. Kijk op de contactpagina voor de juiste contactgegevens.
 •  Als een ander spel dat gebruik maakt van de draadloze adapter ook niet functioneert in jouw Game Boy Advance en met behulp van jouw draadloze adapter, dien je de draadloze adapter op te sturen, zodat hij gerepareerd of vervangen kan worden. Kijk op de contactpagina voor de juiste contactgegevens.

Let op:

 • We kunnen alleen spellen die door Nintendo zelf ontwikkeld zijn repareren of vervangen. Je kunt erachter komen welke spellen door Nintendo zelf ontwikkeld zijn, door op de desbetreffende spelpagina te kijken. Ga naar Spellen om alle spellen te bekijken. Stuur het spel altijd op in zijn originele hoes.

De precieze reparatiekosten kun je in de betreffende prijslijst vinden. Daar wordt ook uitgelegd wat je precies moet doen als je iets wilt laten repareren.