• {{pageTitle}}

  , {{gameSystem}}

  Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

 • Welkom bij de Nintendo-klantenservice

  Krijg hulp voor je Nintendo-systemen, -software en -diensten

  Alleen sommige spellen functioneren

  Indien mogelijk, verifieer eerst of de niet functionerende spellen het wel doen op een andere Game Boy Advance.

  • Als je dit niet kunt controleren, dien je de Game Boy Advance en de niet functionerende spellen op te sturen, zodat ze gerepareerd of vervangen kunnen worden. Kijk op de contactpagina voor de juiste contactgegevens.
  • Als de betreffende spellen wel functioneren met een andere Game Boy Advance, dien je de Game Boy Advance en de betreffende spellen op te sturen, zodat ze gerepareerd of vervangen kunnen worden. Kijk op de contactpagina voor de juiste contactgegevens.
  • Als de betreffende spellen ook niet functioneren met een andere Game Boy Advance, dien je de niet functionerende spellen op te sturen, zodat ze gerepareerd of vervangen kunnen worden. Kijk op de contactpagina voor de juiste contactgegevens.

  Let op:

  • We kunnen alleen spellen die door Nintendo zelf ontwikkeld zijn repareren of vervangen. Je kunt erachter komen welke spellen door Nintendo zelf ontwikkeld zijn, door op de desbetreffende spelpagina te kijken. Ga naar Spellen om alle spellen te bekijken. Stuur het spel altijd op in zijn originele hoes.

  De precieze reparatiekosten kun je in de betreffende prijslijst vinden. Daar wordt ook uitgelegd wat je precies moet doen als je iets wilt laten repareren.