• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Welkom bij Nintendo Support

    Krijg hulp voor je Nintendo-systemen, -software en -diensten

    Spelcassette werkt niet

    Indien mogelijk, verifieer eerst of je Game Boy Advance het wel goed doet met andere spellen en of de betreffende spelcassette het zonder problemen op een andere Game Boy Advance doet.

    • Als je dit niet kunt controleren, dien je de Game Boy Advance en de spelcassette op te sturen, zodat ze gerepareerd of vervangen kunnen worden. Kijk op de contactpagina voor de juiste contactgegevens.
    • Als de spelcassette wel functioneert met een andere Game Boy Advance of als de Game Boy Advance ook niet (goed) functioneert met andere spelcassettes, dien je de Game Boy Advance en de betreffende spelcassette op te sturen, zodat ze gerepareerd of vervangen kunnen worden. Kijk op de contactpagina voor de juiste contactgegevens.
    • Als de betreffende spelcassette ook niet functioneert met een andere Game Boy Advance of als de Game Boy Advance prima functioneert met andere spelcassettes, dien je de spelcassette op te sturen, zodat hij gerepareerd of vervangen kan worden. Kijk op de contactpagina voor de juiste contactgegevens.

    Let op:

    • We kunnen alleen spellen die door Nintendo zelf ontwikkeld zijn repareren of vervangen. Je kunt erachter komen welke spellen door Nintendo zelf ontwikkeld zijn, door op de desbetreffende spelpagina te kijken. Ga naar Spellen om alle spellen te bekijken. Stuur het spel altijd op in zijn originele hoes.

    De precieze reparatiekosten kun je in de betreffende prijslijst vinden. Daar wordt ook uitgelegd wat je precies moet doen als je iets wilt laten repareren.