• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Welkom bij Nintendo Support

    Krijg hulp voor je Nintendo-systemen, -software en -diensten

    Het beeldscherm is zwart of laat niks zien

    1. Als je een Game Boy of Game Boy Pocket hebt, controleer dan of de draaiknop voor het contrast helemaal naar één kant gedraaid is.
    2. Als je oplaadbare batterijen, een stel batterijen of een stroomvoorziening van een andere fabrikant gebruikt, dien je het systeem eerst te testen met nieuwe, normale batterijen.
    3. Als je originele Nintendo-batterijen of een stroomvoorziening van Nintendo gebruikt, controleer dan of daar misschien iets mis mee is.
    4. Verifieer of deze fout optreedt met maar één spel, of met meerdere spellen. Als het maar in één spel optreedt, verifieer dan, indien mogelijk, of het spel goed werkt op een andere Game Boy.
    • Als het betreffende spel wel functioneert met een andere Game Boy of als de Game Boy ook niet functioneert met andere spellen, dient de Game Boy vervangen te worden.
    • Als het betreffende spel ook niet functioneert met een andere Game Boy of als de Game Boy prima functioneert met andere spellen, dient het spel vervangen te worden.

    Helaas worden de Game Boy, Game Boy Color, Game Boy Pocket en de bijbehorende accessoires niet meer door Nintendo gerepareerd of vervangen.