• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Welkom bij Nintendo Support

    Krijg hulp voor je Nintendo-systemen, -software en -diensten

    Gegevensoverdracht stap voor stap uitgelegd

    Je kunt gegevens op verschillende manieren overdragen. Lees het gedeelte 'Gegevensoverdracht stap voor stap uitgelegd' om te kijken welke manier voor jou geschikt is.

    Je kunt software of gegevens overdragen van de Nintendo 3DS/Nintendo 3DS XL/Nintendo 2DS naar de New Nintendo 3DS/New Nintendo 3DS XL/New Nintendo 2DS XL. Er zijn verschillende manieren om een gegevensoverdracht uit te voeren, afhankelijk van het gebruik van je systeem en of je toegang tot een pc hebt. Op deze pagina kun je lezen welke overdrachtsmethode je het beste kunt gebruiken voor jouw hardware.

    CI16_3DS_to_NN3DS_transfer.jpg

    Voor je begint, heb je het volgende nodig:

    • Je huidige Nintendo 3DS/Nintendo 3DS XL/Nintendo 2DS (het bronsysteem) en je New Nintendo 3DS/New Nintendo 3DS XL/New Nintendo 2DS XL (het doelsysteem)
    • Een draadloze breedbandinternetverbinding
    • We raden je ook aan om twee Nintendo 3DS-voedingen te gebruiken. Zorg dat van elk systeem de batterij voldoende is opgeladen, of dat het systeem met een voeding is aangesloten op het stroomnetwerk, zodat de batterij van de systemen niet leeg raakt tijdens de overdracht.
    • Mogelijk moet je een systeemupdate uitvoeren. Lees hier hoe je een systeemupdate kunt uitvoeren.

    Let op: koppel je Nintendo Network ID (NNID) niet op je New Nintendo 3DS vóór de gegevensoverdracht. Je NNID wordt automatisch overgedragen met de rest van je gegevens. Als je je NNID daarvoor al op het doelsysteem koppelt, dan kun je niet langer een gegevensoverdracht uitvoeren.

    Als er al gegevens zoals foto's en opnames op het doelsysteem staan die je wilt bewaren, kopieer deze dan eerst naar een microSD-kaart.

    Klik nadat je alle voorbereidingen hebt getroffen op de knop hieronder om te kijken welke overdrachtsmethode je het beste kunt gebruiken.


    Zoek de aanbevolen methode voor de gegevensoverdracht