• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Welkom bij Nintendo Support

    Krijg hulp voor je Nintendo-systemen, -software en -diensten

    Zo kun je overdracht van opgeslagen gegevens gebruiken

    Belangrijk om te weten:

    • Je hebt een internetverbinding nodig om opgeslagen gegevens over te dragen.
    • Via overdracht van opgeslagen gegevens zet je bewaarde spelgegevens over; je kopieert ze niet. Zodra ze overgedragen zijn, worden de oorspronkelijke gegevens gewist.
    • Zet het systeem niet uit en verwijder in geen geval de Game Card tijdens het overdragen van opgeslagen gegevens.
    • Afhankelijk van het spel kunnen er extra gegevens (StreetPass-gegevens, Spotpass-gegevens, etc.) op een SD-kaart worden bewaard. Als je deze gegevens wilt behouden, moet je bewaarde gegevens naar dezelfde SD-kaart overzetten.
    • Opgeslagen gegevens kunnen alleen overgedragen worden van de fysieke versie van een spel naar de downloadbare versie. Het is niet mogelijk om opgeslagen gegevens van de downloadbare versie van een spel over te dragen naar de fysieke versie, noch is het mogelijk om opgeslagen gegevens van een fysieke of gedownloade versie naar een andere fysieke of gedownloade versie over te dragen.
    • Reeds bestaande opgeslagen spelgegevens in de downloadbare versie van de software zullen tijdens het overdrachtproces overschreven worden.
    • Om gebruik te maken van overdracht van opgeslagen gegevens, heb je systeemmenuversie 5.0.0-11E of hoger nodig. Klik hier als je uitleg wilt over het updaten van je systeem.

    Zo kun je overdracht van opgeslagen gegevens gebruiken

    1. Zorg dat de SD-kaart die in je Nintendo 3DS-systeem zit, de downloadbare versie van de software bevat.
    2. Ga naar de Nintendo eShop en download de software voor overdracht van opgeslagen gegevens.
    3. Steek de fysieke versie van de software waarvan je gegevens over wilt zetten in je Nintendo 3DS-systeem.
    4. Kies in het Nintendo 3DS HOME-menu voor "Overdracht van opgeslagen gegevens".
    5. Volg zorgvuldig de instructies op het scherm op en tik op de knop voor overdracht zodra je klaar bent om de spelgegevens over te zetten. Zet je systeem niet uit en verwijder in geen geval de Nintendo 3DS Game Card tijdens het overdrachtsproces. Dit kan ten gevolge hebben dat de gegevens beschadigd raken of verloren gaan. Als de spelgegevens tijdens het overdrachtsproces verloren gaan, kunnen ze niet teruggehaald worden.