• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Welkom bij Nintendo Support

    Krijg hulp voor je Nintendo-systemen, -software en -diensten

    Het overdrachtsproces begrijpen

    Hoewel het proces van de gegevensoverdracht erg eenvoudig in elkaar steekt, is het belangrijk om te begrijpen wat er gebeurt met de oorspronkelijke Nintendo 3DS, vanwaar je de overdracht uitvoert (de bron), en de nieuwe Nintendo 3DS waar de gegevens tijdens het proces naar worden overgedragen (het doel). Lees de volgende informatie en raadpleeg indien nodig onze Veelgestelde vragen over gegevensoverdracht voor meer informatie.

     

    Belangrijke opmerking met betrekking tot de gegevensoverdracht:

    Als het proces van de gegevensoverdracht voltooid is, worden alle gegevens op het oorspronkelijke systeem gewist. Na het uitvoeren van de overdracht kunnen de gegevens op de SD-kaart van het oorspronkelijke systeem alleen worden gebruikt met het nieuwe systeem en zullen ze niet herkend worden door het oorspronkelijke systeem.

    3DSSupport_SystemTransfer_SupportContentImage_2_PREVIEW_nlNL.png

    Tijdens de overdracht worden gegevens die in het systeemgeheugen van het doelsysteem zijn opgeslagen, volledig verwijderd en vervangen door de gegevens van het bronsysteem. Als er foto's of geluidsgegevens zijn opgeslagen in het systeemgeheugen van het doelsysteem, dien je deze naar een SD-kaart te kopiëren alvorens de gegevensoverdracht uit te voeren.

     

    Belangrijke mededeling over downloadbare software:

    • Na de overdracht kunnen gedownloade software en opslaggegevens die werden opgeslagen op de SD-kaart van het doelsysteem, niet langer worden gebruikt. Dit houdt in dat alle inhoud die je al gedownload hebt op je nieuwe systeem, overschreven wordt als je gegevens van je oude systeem overdraagt. Maar omdat de Nintendo eShop-accounts tijdens de overdracht worden samengevoegd tot één account, kan software opnieuw worden gedownload via de Nintendo eShop.
    • Als zich op beide systemen dezelfde downloadbare titels bevinden, worden de opslaggegevens van het doelsysteem overschreven met de gegevens van het bronsysteem.

     

    Belangrijke opmerking over Nintendo eShop-accounts:

    • Als de saldo's voor de Nintendo eShop op het bron- en doelsysteem bij elkaar opgeteld meer dan ₤100 / €100 bedragen, is het niet mogelijk om de gegevensoverdracht uit te voeren.

    Tijdens het overdrachtsproces wordt gebruikgemaakt van zowel internetcommunicatie als lokale draadloze communicatie. Zorg dat je dit proces uitvoert op een locatie waar beide Nintendo 3DS-systemen dicht bij elkaar kunnen worden geplaatst en waar ze beide toegang hebben tot het internet.