Welkom bij de Nintendo-klantenservice

Krijg hulp voor je Nintendo-systemen, -software en -diensten

Software-update: 10 januari 2018

Er is nu een software-update beschikbaar die toegang biedt tot nieuwe functies en aanpassingen in Pokémon Shuffle. Om de software bij te werken start je de game op terwijl je Nintendo Switch-systeem is verbonden met het internet. De softwareversie na deze update is v1.5.0.

Inhoud van de update

  • De update bevat verschillende verbeteringen om de gebruikers een nog betere ervaring en nog meer plezier te bieden.

Als je ervoor kiest om deze bijgewerkte versie niet te downloaden, dan is het niet mogelijk om functies te gebruiken waarvoor je een netwerkverbinding nodig hebt. Je kunt bijvoorbeeld geen Jewels meer kopen en je krijgt geen toegang tot speciale levels. We bieden onze excuses aan voor mogelijk ongemak, maar we willen je desondanks vragen om de bijgewerkte versie van de software zo spoedig mogelijk te downloaden.

QRCodes_3DSDS_PokemonShuffle.png

QR Code

Hoe kun je de bijgewerkte versie downloaden?

Scan de QR Code met een Nintendo 3DS-systeem dat verbonden is met het internet.

Hoe scan je de QR Code?

  1. Houd in het HOME-menu de L- en R-knop ingedrukt om Nintendo 3DS Camera te starten.
  2. Raak het QR Code-pictogram op het touchscreen aan.
  3. Scan met de camera de juiste QR Code om de Nintendo eShop te openen. Vervolgens kun je daar de update downloaden.

Klik hier voor meer informatie over hoe je verbinding maakt met het internet.

In sommige gevallen moet je eerst de systeemsoftware van de Nintendo 3DS zelf bijwerken. Volg in dat geval de instructies op het scherm.

QR Code is een geregistreerd handelsmerk van DENSO WAVE INCORPORATED.

Belangrijk:

Je kunt je opgeslagen spelgegevens blijven gebruiken.

De updategegevens worden opgeslagen op de SD-kaart die zich in je Nintendo 3DS-systeem bevindt. Als er niet voldoende vrije ruimte op de SD-kaart is, kan de update niet naar behoren worden geïnstalleerd. Je kunt controleren hoeveel vrije ruimte er nog op je SD-kaart is door GEHEUGENBEHEER te kiezen in de systeeminstellingen in het HOME-menu.

Zorg ervoor dat je de updategegevens niet wist. Je kunt de updategegevens bekijken door in de systeeminstellingen GEHEUGENBEHEER → NINTENDO 3DS → AANVULLENDE CONTENT te kiezen.

Als je bij de eerste configuratie van je Nintendo 3DS-systeem nog niet akkoord was gegaan met de gebruikersovereenkomst voor Nintendo 3DS-diensten en het privacybeleid, kun je geen verbinding maken met het internet en kun je de update niet downloaden. Ga in de systeeminstellingen naar INTERNETINSTELLINGEN → OVERIGE INFORMATIE → GEBRUIKERSOVEREENKOMST om de gebruikersovereenkomst voor Nintendo 3DS-diensten en het privacybeleid te bekijken.