• {{pageTitle}}

  , {{gameSystem}}

  Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

 • Welkom bij de Nintendo-klantenservice

  Krijg hulp voor je Nintendo-systemen, -software en -diensten

  Software-update: 13 december 2017

  CI_3DS_PokemonUltraSunUltraMoon_Patch_1_1.jpg

  Er is nu een software-update beschikbaar die toegang biedt tot nieuwe functies en aanpassingen in Pokémon Ultra Sun en Pokémon Ultra Moon. Om de software bij te werken start je de game op terwijl je Nintendo Switch-systeem is verbonden met het internet. De softwareversie na deze update is v1.1.0.

  Inhoud van de update

  • Er is een probleem opgelost waardoor de game soms vastliep bij een tussenfilmpje na het kiezen van Litten als je eerste Pokémon-partner tijdens de proloog van de game.
  • Er is een probleem opgelost waarbij de actie Wide Guard niet fatsoenlijk reageerde in combinatie met bepaalde Z-moves.
  • Er is een probleem opgelost waarbij de actie Ion Deluge niet fatsoenlijk reageerde.
  • Er is een probleem opgelost waarbij een aangeleerde actie vergeten zou worden als je BP zou gebruiken in locaties om een actie te leren zoals Mantine Surf Spot of de Battle Tree.

  Aanvullende informatie

  Je hebt deze update nodig om de internetfuncties van deze game te gebruiken.

  Belangrijk:

  De updategegevens worden opgeslagen op de SD-kaart die zich in je Nintendo 3DS-systeem bevindt. Als er niet voldoende vrije ruimte op de SD-kaart is, kan de update niet naar behoren worden geïnstalleerd. Je kunt controleren hoeveel vrije ruimte er nog op je SD-kaart is door GEHEUGENBEHEER te kiezen in de systeeminstellingen in het HOME-menu.

  Zorg ervoor dat je de updategegevens niet wist. Je kunt de updategegevens bekijken door in de systeeminstellingen GEHEUGENBEHEER → NINTENDO 3DS → AANVULLENDE CONTENT te kiezen.

  Als je bij de eerste configuratie van je Nintendo 3DS-systeem nog niet akkoord was gegaan met de gebruikersovereenkomst voor Nintendo 3DS-diensten en het privacybeleid, kun je geen verbinding maken met het internet en kun je de update niet downloaden. Ga in de systeeminstellingen naar INTERNETINSTELLINGEN → OVERIGE INFORMATIE → GEBRUIKERSOVEREENKOMST om de gebruikersovereenkomst voor Nintendo 3DS-diensten en het privacybeleid te bekijken.

  Opmerking: Na het downloaden van update versie 1.1 kun je opgeslagen video's van gevechten niet afspelen of publiek maken.

  Vergelijkbare pagina's

  Gerelateerde categorieën