• {{pageTitle}}

  , {{gameSystem}}

  Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

 • Welkom bij de Nintendo-klantenservice

  Krijg hulp voor je Nintendo-systemen, -software en -diensten

  Software-update: 7 februari 2018

  CI_3DS_PokemonUltraSunUltraMoon_Patch_1_2.jpg

  Er is nu een software-update beschikbaar die toegang biedt tot nieuwe functies en aanpassingen in Pokémon Ultra Sun en Pokémon Ultra Moon. Om de software bij te werken start je de game op terwijl je Nintendo Switch-systeem is verbonden met het internet. De softwareversie na deze update is 1.2.

  Inhoud van de update

  • Diverse aanpassingen om de gameplay te verbeteren

  Aanvullende informatie

  Je hebt deze update nodig om de internetfuncties van deze game te gebruiken.

  Video's die zijn opgenomen in versie 1.1. kun je nog steeds bekijken en delen zodra je versie 1.2. hebt.

  Belangrijk:

  De updategegevens worden opgeslagen op de SD-kaart die zich in je Nintendo 3DS-systeem bevindt. Als er niet voldoende vrije ruimte op de SD-kaart is, kan de update niet naar behoren worden geïnstalleerd. Je kunt controleren hoeveel vrije ruimte er nog op je SD-kaart is door GEHEUGENBEHEER te kiezen in de systeeminstellingen in het HOME-menu.

  Zorg ervoor dat je de updategegevens niet wist. Je kunt de updategegevens bekijken door in de systeeminstellingen GEHEUGENBEHEER → NINTENDO 3DS → AANVULLENDE CONTENT te kiezen.

  Als je bij de eerste configuratie van je Nintendo 3DS-systeem nog niet akkoord was gegaan met de gebruikersovereenkomst voor Nintendo 3DS-diensten en het privacybeleid, kun je geen verbinding maken met het internet en kun je de update niet downloaden. Ga in de systeeminstellingen naar INTERNETINSTELLINGEN → OVERIGE INFORMATIE → GEBRUIKERSOVEREENKOMST om de gebruikersovereenkomst voor Nintendo 3DS-diensten en het privacybeleid te bekijken.

  Vergelijkbare pagina's

  Gerelateerde categorieën