Welkom bij de Nintendo-klantenservice

Krijg hulp voor je Nintendo-systemen, -software en -diensten

Software-update: 18 november 2014

Er is nu een software-update beschikbaar die de speelervaring op een aantal punten verbetert.

Deze update werkt de software bij naar versie 1.0.4, zoals rechtsonder in het titelscherm van de game wordt weergegeven.

Inhoud van de update

  • De balans in de game wordt aangepast.
  • Er zijn nog meer veranderingen aangebracht om de game gebalanceerder en leuker te maken.

Let op: nadat je je game hebt bijgewerkt naar versie 1.0.4, kun je geen lokale gevechten spelen met spelers die versie 1.0.3 of ouder hebben. Daarnaast kun je geen herhalingen afspelen die gemaakt zijn in eerdere versies van de software.

QRCodes_3DS_SuperSmashBrosForNintendo3DS.png

QR Code

Je kunt deze software-update downloaden door deze QR Code te scannen met de camera's van je Nintendo 3DS-systeem. Lees het gedeelte 'Software-updates voor de Nintendo 3DS downloaden' voor informatie over hoe je een QR Code scant.

QR Code is een geregistreerd handelsmerk van DENSO WAVE INCORPORATED.

Belangrijk:

Je kunt je opgeslagen spelgegevens blijven gebruiken.

De updategegevens worden opgeslagen op de SD-kaart die zich in je Nintendo 3DS-systeem bevindt. Als er niet voldoende vrije ruimte op de SD-kaart is, kan de update niet naar behoren worden geïnstalleerd. Je kunt controleren hoeveel vrije ruimte er nog op je SD-kaart is door GEHEUGENBEHEER te kiezen in de systeeminstellingen in het HOME-menu.

Zorg ervoor dat je de updategegevens niet wist. Je kunt de updategegevens bekijken door in de systeeminstellingen GEHEUGENBEHEER → NINTENDO 3DS → AANVULLENDE CONTENT te kiezen.

Als je bij de eerste configuratie van je Nintendo 3DS-systeem nog niet akkoord was gegaan met de gebruikersovereenkomst voor Nintendo 3DS-diensten en het privacybeleid, kun je geen verbinding maken met het internet en kun je de update niet downloaden. Ga in de systeeminstellingen naar INTERNETINSTELLINGEN → OVERIGE INFORMATIE → GEBRUIKERSOVEREENKOMST om de gebruikersovereenkomst voor Nintendo 3DS-diensten en het privacybeleid te bekijken.