Welkom bij de Nintendo-klantenservice

Krijg hulp voor je Nintendo-systemen, -software en -diensten

Software-update: 3 oktober 2014

Er is nu een software-update beschikbaar die de speelervaring op een aantal punten verbetert.

Deze update werkt de software bij naar versie 1.0.2, zoals in deze afbeelding wordt getoond.

Inhoud van de update

  • Deze update maakt het gebruik van onlinefuncties mogelijk.
  • Deze update voegt de online spelstand Teamstrijd toe, die je kunt spelen vanaf 3 oktober 2014, 08:00 uur.

Over de spelstand Teamstrijd

Teamstrijd is een evenement waarin maximaal drie teams het tegen elkaar opnemen. Je kunt meevechten om punten te verzamelen voor een van de teams. Kies TEAMSTRIJD om te zien welk team aan de winnende hand is, en om andere informatie te bekijken.

Als je online tegen mensen van over de hele wereld speelt met een van de vechters uit een actueel evenement, verdien je punten voor die vechter. De vechter met de meeste punten wint het evenement. Als dat de vechter is waarmee je het meest hebt gespeeld, krijg je een beloning!

Zelfs als je voor het winnende team hebt gevochten, krijg je geen beloning als je vaker hebt gevochten voor een van de andere teams.

Als je aan een gevecht hebt deelgenomen waarvan de punten meetellen voor Teamstrijd, moet je een bepaalde tijd wachten voordat je weer aan zo'n gevecht kunt deelnemen.

Opmerking: je kunt deze spelstand alleen spelen wanneer er een teamstrijd aan de gang is.

QRCodes_3DS_SuperSmashBrosForNintendo3DS.png

QR Code

Je kunt deze software-update downloaden door deze QR Code te scannen met de camera's van je Nintendo 3DS-systeem. Lees het gedeelte 'Software-updates voor de Nintendo 3DS downloaden' voor informatie over hoe je een QR Code scant.

QR Code is een geregistreerd handelsmerk van DENSO WAVE INCORPORATED.

Belangrijk:

Je kunt je opgeslagen spelgegevens blijven gebruiken.

De updategegevens worden opgeslagen op de SD-kaart die zich in je Nintendo 3DS-systeem bevindt. Als er niet voldoende vrije ruimte op de SD-kaart is, kan de update niet naar behoren worden geïnstalleerd. Je kunt controleren hoeveel vrije ruimte er nog op je SD-kaart is door GEHEUGENBEHEER te kiezen in de systeeminstellingen in het HOME-menu.

Zorg ervoor dat je de updategegevens niet wist. Je kunt de updategegevens bekijken door in de systeeminstellingen GEHEUGENBEHEER → NINTENDO 3DS → AANVULLENDE CONTENT te kiezen.

Als je bij de eerste configuratie van je Nintendo 3DS-systeem nog niet akkoord was gegaan met de gebruikersovereenkomst voor Nintendo 3DS-diensten en het privacybeleid, kun je geen verbinding maken met het internet en kun je de update niet downloaden. Ga in de systeeminstellingen naar INTERNETINSTELLINGEN → OVERIGE INFORMATIE → GEBRUIKERSOVEREENKOMST om de gebruikersovereenkomst voor Nintendo 3DS-diensten en het privacybeleid te bekijken.