• {{pageTitle}}

  , {{gameSystem}}

  Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

 • Welkom bij de Nintendo-klantenservice

  Krijg hulp voor je Nintendo-systemen, -software en -diensten

  Software-update: 3 december 2015

  CI7_3DS_TheLegendOfZeldaTriforceHeroes_Patch200.jpg

  Er is nu een software-update beschikbaar die de speelervaring op een aantal punten verbetert. Deze update werkt de software bij naar versie 2.0.0, zoals in deze afbeelding wordt getoond.

  Let op: deze update heb je nodig om de onlinefuncties van The Legend of Zelda: Tri Force Heroes te gebruiken.

  Inhoud van de update

  • De update voegt het nieuwe gebied Den of Trials toe, dat uit meer dan 30 levels bestaat. Normale gebieden hebben vier levels.
  • Er worden nieuwe outfits toegevoegd, die je kunt vrijspelen door aan bepaalde voorwaarden te voldoen.
  • Je kunt Friendly Tokens kopen van en verkopen aan de Street Merchant in Hytopia, zodra je prinses Styla van haar vloek hebt bevrijd.
  • Er worden nieuwe Miiverse-stempels toegevoegd.
  • De update past het mechanisme aan waarmee teamgenoten worden gekozen, zodat de kans groter is dat je wordt ingedeeld bij anderen met een vergelijkbare speelstijl. Door vragen te beantwoorden speel je samen met andere spelers die vergelijkbare antwoorden hebben gegeven.
  • Spelers die het spel verlaten via het pauzemenu, kunnen nu worden toegevoegd aan de zwarte lijst. Om een speler toe te voegen aan de zwarte lijst moet je de A- of B-knop ingedrukt houden en op het Hero Panel van de speler drukken, nadat deze is weggegaan, maar voordat het spel wordt opgeslagen.
  • De update bevat verschillende verbeteringen om de gebruikers een nog betere ervaring en nog meer plezier te bieden.

  Opmerking: in de game moet je bepaalde doelen hebben behaald om toegang te krijgen tot de content die de gratis software-update toevoegt.

  QRCodes_3DS_TheLegendOfZeldaTriForceHeroes_Patch.png

  QR Code

  Je kunt deze software-update downloaden door deze QR Code te scannen met de camera's van je Nintendo 3DS-systeem. Lees het gedeelte 'Software-updates voor de Nintendo 3DS downloaden' voor informatie over hoe je een QR Code scant.

  QR Code is een geregistreerd handelsmerk van DENSO WAVE INCORPORATED.

  Belangrijk:

  Je kunt je opgeslagen spelgegevens blijven gebruiken.

  De updategegevens worden opgeslagen op de SD-kaart die zich in je Nintendo 3DS-systeem bevindt. Als er niet voldoende vrije ruimte op de SD-kaart is, kan de update niet naar behoren worden geïnstalleerd. Je kunt controleren hoeveel vrije ruimte er nog op je SD-kaart is door GEHEUGENBEHEER te kiezen in de systeeminstellingen in het HOME-menu.

  Zorg ervoor dat je de updategegevens niet wist. Je kunt de updategegevens bekijken door in de systeeminstellingen GEHEUGENBEHEER → NINTENDO 3DS → AANVULLENDE CONTENT te kiezen.

  Als je bij de eerste configuratie van je Nintendo 3DS-systeem nog niet akkoord was gegaan met de gebruikersovereenkomst voor Nintendo 3DS-diensten en het privacybeleid, kun je geen verbinding maken met het internet en kun je de update niet downloaden. Ga in de systeeminstellingen naar INTERNETINSTELLINGEN → OVERIGE INFORMATIE → GEBRUIKERSOVEREENKOMST om de gebruikersovereenkomst voor Nintendo 3DS-diensten en het privacybeleid te bekijken.

  Vergelijkbare pagina's

  Gerelateerde categorieën