• {{pageTitle}}

  , {{gameSystem}}

  Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

 • Welkom bij de Nintendo-klantenservice

  Krijg hulp voor je Nintendo-systemen, -software en -diensten

  Algemene tips en trucs voor Pilotwings Resort

  Er is veel te zien, te doen en vrij te spelen in Pilotwings Resort voor Nintendo 3DS. En hoewel we geen verrassingen willen verklappen, kan een beetje bruikbaar advies om meer uit je Wuhu Island-avontuur te krijgen geen kwaad!

  Op i-Ring-jacht.

  Maak ten eerste niet de fout om te denken dat alles te vinden is op het prachtige Wuhu Island; de i-Rings zijn verspreid over de wijde omgeving. We raden zelfs aan om eens goed op het verre Wedge Island te kijken...

  's Avonds of 's nachts boven Wuhu Island zweven is niet alleen mooi, maar absoluut noodzakelijk als je elke i-Ring wilt vinden - sommige zijn er alleen op bepaalde tijden van de dag.

  Sommige i-Rings liggen op plekken die je alleen met een specifiek vervoermiddel kunt bereiken. In het begin van het spel zijn ze niet allemaal zo makkelijk te bereiken! Als onderweg naar een vergelegen i-Ring je tijd opraakt, is het aan te raden om wat extra tijd te verdienen in de Missions Mode en het later weer eens te proberen...

  Regels voor de Rocketbelt

  Geen aanleg voor de rocketbelt? Met deze tip kom je verder: met de L-knop om te remmen en te zweven kun je meteen stoppen, en haal je alle beweging eruit, hoe snel je ook ging. Probeer het maar en merk het verschil als je heel precies moet manoeuvreren, of een pittige landing moet maken. Maar let op: door deze techniek raak je brandstof sneller op!

  Alle ballonnen

  Vroeg of laat verschijnen er ballonnen in Free Flight Mode. Als je er genoeg verzamelt, krijg je er steeds wat vliegtijd bij. Pak alle witte ballonnen die je ziet, en wie weet krijg je dan nog iets extra's…

  Foto's nemen in de lucht

  Dit zijn de beste tips voor de fotografiemissies:

  1. Probeer recht te hangen als je een foto's neemt.
  2. Probeer je al op een afstand op het onderwerp te focussen, zodat je nog de hoek waarin je komt aanvliegen kunt aanpassen.
  3. Als het te fotograferen onderwerp de randen van je scherm raakt, druk je meteen af!

  Vliegtuig landen:

  Om een perfecte landing in je vliegtuig te maken, probeer je het volgende. Verlaag je snelheid tot zo'n 30 km/u en vlieg laag over het water. Probeer het midden van de landingsbaan (met de glinsters) zachtjes te raken. Als je de perfecte plek zoekt om tot complete stilstand te komen, moet je gaan voor de schaduw aan het eind van de landingsbaan.

  Een paar algemene tips om je score te verbeteren:

  Zorg dat je het landen oefent, net zolang totdat je het elke keer goed doet. De impact en de nauwkeurigheid zijn erg belangrijk voor je scoretotaal.

  Je kunt het makkelijkst oefenen in de eerste missies van een vervoermiddel. Neem in het begin de tijd om een prof te worden, zodat het zich later uitbetaalt.

  Met elk zwevend balletje wordt er een punt bij je score geteld, maar extra tijd gebruiken vermindert je score. Dit houdt in dat, tenzij je voor een perfecte score gaat, je alleen balletjes moet verzamelen als ze makkelijk te pakken zijn.

  Als je het lastig vindt om drie sterren in een missie te halen, overweeg dan met een andere missie verder te gaan en later terug te komen om deze klus te klaren. Gaandeweg word je beter, waardoor de eerste missies weer wat makkelijker worden.

  Gerelateerde categorieën