• {{pageTitle}}

  , {{gameSystem}}

  Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

 • Welkom bij de Nintendo-klantenservice

  Krijg hulp voor je Nintendo-systemen, -software en -diensten

  Zwarte lijnen in beeld

  1. Zorg dat de oplaadbare batterij van de Nintendo DSi is opgeladen. Als dat het geval is, is het aan/uit-lampje groen verlicht. Als het aan/uit-lampje niet groen verlicht is, moet je het systeem aansluiten op een stopcontact met de voeding van het systeem om de batterij op te laden.

  2. Als dit probleem zich alleen voordoet bij een enkel spel, probeer dit spel dan, indien mogelijk, te spelen op een ander Nintendo DS-systeem.

  Als het niet mogelijk is om het spel op een ander systeem te testen, moeten zowel de Nintendo DSi als het spel naar ons worden opgestuurd voor reparatie of vervanging.

  Als het probleem zich bij alle spellen voordoet, moet de Nintendo DSi naar ons worden opgestuurd, zodat wij hem kunnen repareren of vervangen.

  Als het probleem zich bij één spel en alleen op jouw Nintendo DSi voordoet, moeten zowel de Nintendo DSi als het spel naar ons worden opgestuurd, zodat wij ze kunnen repareren of vervangen.

  Als het probleem zich slechts bij één spel voordoet, en dit bij verschillende Nintendo DS-systemen, moet het spel naar ons worden opgestuurd, zodat wij het kunnen repareren of vervangen.

  Let op: alleen spellen die van Nintendo zelf afkomstig zijn kunnen door ons worden gerepareerd of vervangen. Je kunt erachter komen welke spellen door Nintendo zelf ontwikkeld zijn, door op de desbetreffende spelpagina te kijken. Ga naar Spellen om alle spellen te bekijken. Stuur het spel altijd op in zijn originele hoes.

  De precieze reparatiekosten kun je in de betreffende prijslijst vinden. Daar wordt ook uitgelegd wat je precies moet doen als je iets wilt laten repareren.