• {{pageTitle}}

  , {{gameSystem}}

  Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

 • Welkom bij de Nintendo-klantenservice

  Krijg hulp voor je Nintendo-systemen, -software en -diensten

  WaveBird Draadloze Controller

  De Nintendo GameCube WaveBird Draadloze Controller zorgt voor totale vrijheid bij het spelen. Aangezien de Controller met radiogolven werkt (Radio Frequency, RF) en niet met infraroodstraling, is het niet erg als iets zich tussen de Controller en de GameCube bevindt. Dat betekent dat je kunt zitten waar je maar wilt. Je kunt zelfs rondrennen terwijl je speelt, zonder dat je het risico loopt om over snoeren te struikelen!

  Dankzij de RF-technologie is er geen verschil in reactie tussen de WaveBird Controller en de standaard Controller. De radiosignalen worden naar een ontvanger gestuurd die in de Controller-aansluiting van de Nintendo GameCube gestoken is.

  Bij gebruik van de WaveBird Controller dien je binnen een straal van 6 meter van de Nintendo GameCube te blijven.

  Ditzelfde geldt voor het spelen van spellen met multiplayerfunctionaliteit. Je kunt maar liefst zestien verschillende frequenties instellen op de WaveBird Controller en diens ontvanger. Om ervoor te zorgen dat de verschillende WaveBird Controllers elkaar niet storen, stel je simpelweg voor elk Controller- en ontvangerpaar een andere frequentie in.

  Twee AA-batterijen zorgen voor meer dan 100 uur aan spelplezier, spanning en actie.

  De WaveBird Controller ligt net zo gemakkelijk in de hand en is net zo perfect ontworpen als de standaard Nintendo GameCube Controller. Slechts de trilfunctie is afwezig.

  Dit accessoire is beschikbaar in grijs.