• {{pageTitle}}

  , {{gameSystem}}

  Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

 • Welkom bij de Nintendo-klantenservice

  Krijg hulp voor je Nintendo-systemen, -software en -diensten

  ''Speciaal voor Jou''-aanbiedingen bekijken

  Omschrijving:

  Stapsgewijze instructie voor het bekijken van je huidige ''Speciaal voor Jou''-aanbiedingen.

  Kernpunten:

  • ''Speciaal voor Jou''-aanbiedingen kunnen worden gebruikt bij online aankopen (via de Nintendowebsite) of via de Nintendo eShop op je Nintendo-apparaat. Klik hier voor hulp bij het inwisselen van een ''Speciaal voor Jou''-aanbieding.

  Wat kun je doen:

  Je kunt ''Speciaal voor Jou''-aanbiedingen online bekijken (https://accounts.nintendo.com) of via de Nintendo eShop op je Wii U of Nintendo 3DS familiesysteem.

  Waar wil je je aanbiedingen bekijken?


  1. Open de Nintendo eShop in het HOME-menu op je Wii U systeem.
  2. Selecteer ''Menu'' linksboven in het scherm zodra de Nintendo eShop is geladen. (Of druk op de Y-knop om het menu te openen.)
  3. Klik op de knop ''Speciaal voor Jou''-aanbiedingen.
  4. Er verschijnt een lijst met je huidige kortingen.
  5. Selecteer de aanbieding om extra details te zien (omschrijving, vervaltijd, aantal keer bruikbaar, in aanmerking komende software).
   • Je kunt ook klikken op ''Bekijk toepasselijke software'' op deze pagina om naar de gamedetailspagina('s) te gaan om te zien welke software in aanmerking komt voor bepaalde kortingen.
  6. ''Speciaal voor Jou''-aanbiedingen worden automatisch van de totaalprijs afgetrokken van in aanmerking komende software in de Nintendo eShop.
  1. Open de Nintendo eShop in het HOME-menu op je Nintendo 3DS familiesysteem.
  2. Tik op het ''Speciaal voor Jou''-icoontje in het hoofdmenu zodra de Nintendo eShop is geladen.
  3. Er verschijnt een lijst met je huidige kortingen.
  4. Selecteer de aanbieding om extra details te zien (omschrijving, vervaltijd, aantal keer bruikbaar, in aanmerking komende software).
   • Je kunt ook klikken op ''Bekijk toepasselijke software'' op deze pagina om naar de gamedetailspagina('s) te gaan om te zien welke software in aanmerking komt voor bepaalde kortingen.
  5. ''Speciaal voor Jou''-aanbiedingen worden automatisch van de totaalprijs afgetrokken van in aanmerking komende software in de Nintendo eShop.
  1. Ga naar https://accounts.nintendo.com.
  2. Selecteer ''Shop-menu'' en vervolgens ''Speciaal voor Jou''-aanbiedingen.
  3. Er verschijnt een lijst met je huidige kortingen.
  4. ''Speciaal voor Jou''-aanbiedingen kunnen worden toegepast op de totaalprijs van in aanmerking komende software die online is gekocht.