Welkom bij de Nintendo-klantenservice

Krijg hulp voor je Nintendo-systemen, -software en -diensten

Gebruikers blokkeren waarmee je online hebt gespeeld

In dit artikel lees je hoe je gebruikers kunt blokkeren waarmee je online hebt gespeeld.

Belangrijk

  • Je moet je gebruikersaccount aan een Nintendo-account koppelen om online met andere gebruikers te kunnen spelen.
  • Als je de onderstaande opties niet ziet, zorg er dan voor dat je je systeem hebt bijgewerkt naar de nieuwste versie.

Voltooi deze stappen

  1. Selecteer je profielafbeelding (gebruikerspagina) in het HOME-menu en selecteer vervolgens 'Vriend toevoegen'. hac-screenshot-homemenu_userpage.jpg hac-screenshot-user_addfriend.jpg
  2. Selecteer in dit scherm 'Zoeken naar gebruikers met wie je hebt gespeeld' om een lijst weer te geven met gebruikers waarmee je hebt gespeeld. Vind in deze lijst de betreffende gebruiker.
    • Als je niet zeker weet welke gebruiker in de lijst je wilt blokkeren, kun je gebruikers selecteren om erachter te komen welke software jullie samen hebben gespeeld en wanneer.
  3. Nadat je de juiste gebruiker hebt gevonden, selecteer je 'Blokkeren' en vervolgens nogmaals 'Blokkeren' om te bevestigen.
    • Geblokkeerde gebruikers kunnen je geen vriendschapsverzoeken sturen en je zult niet aan hen worden gekoppeld in games.
    • Als je de blokkering van de gebruiker wilt opheffen, zoek je de gebruiker opnieuw op en selecteer je 'Vriendschapsverzoek versturen'. Je kunt ook 'Blokkering opheffen' selecteren.