• {{pageTitle}}

  , {{gameSystem}}

  Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

 • Welkom bij de Nintendo-klantenservice

  Krijg hulp voor je Nintendo-systemen, -software en -diensten

  Hoe er beperkingen kunnen worden ingesteld op het gebruik van de Nintendo eShop

  Instructies voor het beperken van aankopen via het Nintendo Switch-systeem of de officiële website van Nintendo.

  Meer informatie:

  • Beperkingen op het doen van aankopen in de Nintendo eShop via een Nintendo Switch-systeem of de officiële Nintendo-website kunnen alleen worden ingesteld in een familiegroep door de Nintendo-account van een ouder of voogd.
  • Een ouder of voogd kan aankoopbeperkingen, waaronder instellingen voor automatische verlenging, beheren voor alle Nintendo-accounts die zijn toegevoegd aan of aangemaakt door de account van de ouder of voogd.
  • Wat je kunt doen:

   1. Log in op je bestaande Nintendo-account als ouder of voogd om je Nintendo-accountinstellingen te openen.
   2. Kies FAMILIEGROEP.
   3. Je ziet een overzicht van alle accounts waarover je toezicht houdt in de familiegroep. Kies de Nintendo-account waarvoor je de beperkingen wilt beheren.
   4. Kies elke instelling die je wilt aanpassen:
    • Uitgaven in de Nintendo eShop beperken: vink de optie aan om het doen van aankopen en de opties voor automatische verlenging te beperken in de Nintendo eShop op de Nintendo Switch én op de officiële website van Nintendo.
    • Aankopen in de Nintendo eShop beperken op basis van leeftijd: vink de betreffende optie aan om de content te beperken die in de Nintendo eShop op de Nintendo Switch wordt getoond. De content wordt automatisch beperkt op basis van de leeftijd van de gebruiker.
   5. Kies WIJZIGINGEN OPSLAAN om de aanpassing te bevestigen.