• {{pageTitle}}

  , {{gameSystem}}

  Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

 • Welkom bij de Nintendo-klantenservice

  Krijg hulp voor je Nintendo-systemen, -software en -diensten

  Informatie over het wisselen tussen Nintendo Switch Online-lidmaatschapsopties (familielidmaatschap/individueel lidmaatschap)

  Belangrijk:

  • Klik hier als je de geldigheidsperiode van je huidige lidmaatschap wilt veranderen.

  Informatie:

  Gebruik de onderstaande informatie om te kijken of er een passende oplossing voor je bij zit.

  Wat wil je aan je Nintendo Switch Online-lidmaatschap veranderen?

  Als je al een individueel lidmaatschap hebt en wilt wisselen naar een familielidmaatschap, kun je de resterende dagen van je individuele Nintendo Switch Online-lidmaatschap gebruiken om korting te krijgen bij de aankoop van een familielidmaatschap. Deze korting kan zelfs de volledige kosten van het familielidmaatschap dekken.

  De hoogte van de korting wordt bepaald door het aantal resterende dagen van je individuele lidmaatschap.

  Om een familielidmaatschap te kopen moet je minstens 18 jaar zijn en een creditcard of PayPal-account instellen als methode voor automatische verlenging.

  Volg de onderstaande stappen om je resterende dagen van je individuele lidmaatschap te gebruiken om een familielidmaatschap met korting te kopen:

  1. Kies NINTENDO ESHOP in het HOME-menu om naar de Nintendo eShop te gaan.
  2. Kies de account met het individuele lidmaatschap.
  3. Kies aan de linkerkant van het scherm NINTENDO SWITCH ONLINE.
  4. Kies LIDMAATSCHAPSOPTIES om de huidige prijzen van de verschillende lidmaatschappen te zien, waaronder de normale prijs van een familielidmaatschap en de prijs die je betaalt als je gebruikmaakt van de korting.
  5. Kies NAAR HET AANKOOPSCHERM naast de prijs van het familielidmaatschap.
  6. Lees de informatie op het scherm met betrekking tot automatische verlenging en kies de betalingsmethode die je wilt gebruiken voor automatische verlenging.
  7. Controleer de gereduceerde prijs en lees de aanvullende informatie met betrekking tot automatische verlenging. Voor de betaling wordt standaard je beschikbare Nintendo eShop-tegoed gebruikt. Als je niet genoeg tegoed hebt, kies dan de gewenste betalingsmethode voor het resterende bedrag.
  8. Vink 'Akkoord' aan als dit verschijnt, en volg de instructies op het scherm om de aankoop te voltooien.
  9. De resterende tijd van je individuele lidmaatschap wordt gewist en je familielidmaatschap van 12 maanden gaat in.

  Neem contact met ons op als je verdere hulp nodig hebt met je lidmaatschap.

  • Er is geen geautomatiseerde manier om de resterende tijd van verschillende soorten lidmaatschappen met elkaar te combineren.
  • Als iemand anders in je familiegroep het familielidmaatschap heeft gekocht, kun je de familiegroep verlaten. Je behoudt je individuele lidmaatschap tot de geldigheidsperiode is afgelopen.
  • Als je een individueel lidmaatschap en daarna een familielidmaatschap hebt gekocht, ontvang je het lidmaatschap met de langste geldigheidsperiode. Dit is dus ofwel de overgebleven tijd voor je familielidmaatschap of de overgebleven tijd voor je individuele lidmaatschap. (Lees het artikel 'Kan ik meerdere Nintendo Switch Online-lidmaatschappen kopen om mijn lidmaatschapsperiode te verlengen?' voor meer informatie.)
  • Er is geen geautomatiseerde manier om een familielidmaatschap in een individueel lidmaatschap te veranderen.
  • Je kunt geen individueel lidmaatschap kopen als je onderdeel bent van een familielidmaatschap.
  • Als iemand anders in je familiegroep het familielidmaatschap heeft gekocht, kun je de familiegroep verlaten en voor jezelf een individueel lidmaatschap kopen.
  • Als jij degene bent die het familielidmaatschap hebt gekocht, moet je wachten tot het einde van je huidige lidmaatschap voordat je een individueel lidmaatschap kunt kopen.
   • Als je een individueel lidmaatschap wilt kopen wanneer je huidige familielidmaatschap eindigt, zorg er dan voor dat je de automatische verlenging hebt beëindigd, zodat het familielidmaatschap niet opnieuw begint.
   • Houd er rekening mee dat de andere leden uit je familiegroep ook geen toegang meer zullen hebben tot de dienst zodra je lidmaatschap eindigt.
  • Neem contact met ons op als je verdere hulp nodig hebt met je lidmaatschap.